Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Lista på flexsaldo i Lön Anställd

Status: Genomförd
Jag vill kunna skriva ut en lista på aktuella flexsaldon i Stämpla. Idag får man bläddra från person till persom och notera saldot manuellt.
23 Kommentarer
FD ANSTÄLLD
Hej!

Tack så mycket för ditt önskemål. Jag tar med mig detta när vi tittar på vad vi ska göra för förändringar i Visma Stämpla till kommande versioner.

Finns det någon mer utskrift som du önskar i Visma Stämpla?
NY MEDLEM
Hej Malin!
Jag har också önskemål om rapport på Flexsaldo.
Vill kunna köra ut en lista för samtliga anställda med filtermöjligheter, tex per Personalkategori. Dessutom måste man kunna köra den per valt datum, tex retroaktivt vid bokslut, nu visas bara aktuellt saldo i realtid.
Bra också om Flexsaldo kan skrivas ut på lönespecen vid Komptid.
NY MEDLEM
Hej,

Detta saknar jag också - speciellt att man måste komma ihåg att läsa av flexen den första i varje månad eftersom det inte går att kolla per datum bakåt i tiden.

MVH
NY MEDLEM
This reply was created from a merged topic originally titled
Flex saldo rapport vid en viss tid.


Hej
Vid ett månadskifte behöver jag boka upp flexsaldo för de anställda.
Jag skulle önska en rapport där jag kunde välja den siste i varje månad med alla anställda med deras flexsaldo.
Flexsaldot är ju alltid en aktuell så även om jag byter månad för den anställde som administratör så får jag aktuell flexsaldo.
Vid månadskiften får jag räkna bakåt i den aktuella månaden för att få flexsaldot vid månadskiftet.
Med vänlig hälsning
Gunilla
FD ANSTÄLLD
Hej!
Jag slår ihop ditt inlägg med en tidigare tråd där samma sak efterfrågats, för att samla alla åsikter på ett ställe. Tack för att du framförde ditt önskemål till oss och välkommen till vårt forum!
NY MEDLEM
Vi kör skarp i stämpla from den 1 nov men glömde att lägga in flex saldot måste jag sitta och manullet räkna ut flexen synd att man inte kan lägga in per datum typ den 31/10 saldot ????

Hoppas att ni kan hjälpa mig!!

// Rosie
ANSTÄLLD
Jag bryter ut din fråga och skapar en egen tråd istället.

/Annie Referera till det nya ämnet här: Kan jag ange ingående flexsaldo i Stämpla?
NY MEDLEM
Kanon 🙂
NY MEDLEM
This reply was created from a merged topic originally titled
Stämpla.


Skulle vilja kunna ta ut en samlad lista på flexsaldot i Stämpla på alla anställda(summa per anställd) vid en viss tidpunkt, tex bokslutsdatum och kanske per den siste varje månad. Går inte idag. Kommer det att kunna lösas framöver?

Kan man när man skriver ut kalendern i Stämpla för en viss månad skriva ut alla anställda man önskar skriva ut för på en gång istället för att behöva gå in på var och en och göra det? Tex välja en utskrift där man kan markera dom man vill skriva ut med en bock. Hade varit önskvärt att kunna göra detta.
NY MEDLEM
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Rapporter flextid från Visma Stämpla.

Hej
Jag undrar om man kan göra en sammanställningsrapport över de anställdas flextid och inte behöva skriva ut ett kalendarium på varje anställd
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Samlad flexrapport.

Vi saknar möjlighet att ta ut en rapport över flextider för samtliga anställda, eller alla anställda på en avdelning, ur Visma Stämpla. Det går att ta ut en rapport för varje anställd separat, men vi vill ha en samlad för flera i en och samma rapport. 
Mvh Cecilia Eriksson Pierce AB
NY MEDLEM
Hej,
Jag saknar också möjligheten att se tider för samtliga anställa i en och samma rapport. Att exportera rapporten ut till excel och analysera hade varit förnämligt 🙂

Mvh
Beka
NY MEDLEM
Jättebra idé som jag hoppas tas upp med nya Visma Lön Anställd. Rapporten över händelser borde börja med ett saldo så man ser vad som finns innan händelserna redovisas. Vi ska justera flexsaldona manuellt så ingen har för mycket + resp - och det är svårt när man inte kan få ut saldo per en viss datum.
APPLICATION SPECIALIST
Hej Beki! 

Tack för din idé kring denna rapport, jag kommer ta vidare och lyfta denna tråd med vårt utvecklingsteam. 

Ha en fin dag! 
NY MEDLEM
Detta önskar jag också!
NY MEDLEM
Hur går det med denna rapport? Jag ska göra avstämning varje kvartal och justera anställdas flexsaldo så det inte blir för mycket eller för lite och vet inte hur jag ska få ut en vettig rapport utan att behöva ta printscreen på alla 31 anställda en och en...
NY MEDLEM
Hej! Undrar hur det går med Flexsaldorapporten?
UTFORSKARE
Jag är också intresserad av veta hur det går med detta!
NY MEDLEM
Hej!
Vi hade även sett framemot att kunna ta fram rapport över flexsaldo för samtliga anställda och behöva gå in på var och en av de anställda. Hur går det med detta? Ser att forumet för denna frågeställning har varit uppe väldigt länge. Vore mycket tacksam om det kunde hända något i ärendet.

UTFORSKARE
Samma här! Lägger massa tid på att ta ut detta manuellt varje månad.
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
CONTENT PRODUCER
Status changed to: Status: Genomförd

Hej!

Jag hittade den här tråden och ville göra en uppdatering.

Sedan en tid tillbaka finns rapporten Saldon som du hittar under Statistik/Rapporter. Där kan du få ut saldon, till exempel flex. 😊