Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Helgu2020
UTFORSKARE

Lönerevision via fil

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2021-05-27 14:59 )
Status: Inte planerad just nu

Hej!

När jag arbetar med lönerevision så tillhandahåller jag en Excellista till cheferna där anstnr, namn, gammal lön, höjning, ny heltids lön m.m finns. Cheferna lägger in beloppen eller höjningen i %, det jag skulle önska av er är att jag sedan kan läsa in detta excell i massuppdateringen istället för att jag där skall sitta och knappa in 260 löner manuellt när beloppen endå  finns och är klara redan i excellet. Har inte hittat den funktionen hos er. Jag har arbetat så tidigare i andra löneprogram att jag kan läsa in lönerevisionslistor och bonuslistor m.m.  så att jag fyller i vissa fält och i en viss ordning ex anställningnr, revisionsdatum, ny lön sen ladda ner de i löneprogrammet, finns den möjligheten fast jag missat den eller är det något ni funderar på att tillhandahålla?

 

Mvh Helena

3 Kommentarer
My Janhall
ANSTÄLLD

Hej Helena! 
 

I dagsläget är detta en funktion som inte finns i Visma Lön, men jag förstår såklart tanken med filen och hur denna hade kunnat underlätta ditt arbete. Jag kommer ta din tråd vidare som ett önskemål, så kollar vi på möjligheten för en sådan import framåt.

Ha en trevlig helg! 
/My 

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST

Hej @Helgu2020 

Tack för din idé, vi jobbar inte för tillfället med den funktion du önskar men jag uppmanar samtliga som önskar samma att antingen gilla eller skriva i tråden. 

 

Vänligen 

Jesper

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu