Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Christel9
UTFORSKARE

Nytt pensionsavtal GTP

Status: Utvärderar
Har en lönekund som är ansluten till KFO. From årsskiftet förändras en del av deras pensionsavtal. Tidigare har alla yngre (födda 1981 eller senare) rapporterats till Collectum och man har inte skilt på arbetare och tjänstemän. From 2019-01-01 ska man skilja dem åt och arbetare födda 1981 o senare ska rapporteras till ett nytt avtal som administreras av Pensionsvalet, kallat GTP, samt nyanställda arbetare. Så jag behöver kunna göra två filer. En som tidigare, att skicka till Collectum, men den ska då bara innehålla tjänstemän. Det bör ju inte vara så svårt, kan ju ta bort dem som inte ska vara med.
Men hur skapar jag en fil för att skicka till Pensionsavtalet för bara arbetare??
7 Kommentarer
Theodor Ahlström
MODERATOR
Hej Christel,


Tack för att du skriver i forumet. Funktionen som du beskriver är inget som vi har stöd för i dagsläget. Jag kommer ta önskemålet vidare till utvecklingsavdelningen för att se om det kan implementeras i framtiden. Andra användare får gärna rösta eller kommentera i tråden gällande önskemålet. Vi återkommer i tråden om det blir några förändringar gällande funktionen i framtiden. 


/Theodor
Maria_82
NY MEDLEM
Det vore ju alldeles förträffligt om ni kunde ta tag i detta, ser att det redan för 6 år sedan efterfrågades och nu i och med det nya avtalet så kommer det att bli avsevärt fler som vill ha möjligheten att rapportera till pensionsvalet via fil.
Petra A
NY MEDLEM
Det vore bra om ni implementerade Pensionsvalet också. Vi har inga kvar i Collectum utan enbart Pensionsvalet och Folksam. Alla timvikarier inom skola/förskola räknas som arbetare och måste i dagsläget rapporteras manuellt till Pensionsvalet.
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Ursäkta sent svar i tråden. Tack för att ni lyfter denna fråga igen,  vi har för tillfället inget inplanerat att införa en funktion för detta. Jag uppmanar samtliga som önskar samma att antingen skriva eller gilla tråden för att vi ska kunna se hur stor efterfrågan är. 
Christel9
UTFORSKARE
Ja, det står verkligen på önskelistan!
cookie
NY MEDLEM
Ja, det skulle verkligen underlätta att kunna rapportera in till Pensionsvalet på fil istället för all manuell hantering!
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar