Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
emma__24
UTFORSKARE

Olika typer av helgdagsschema

Status: Inte planerad just nu

Våra tjänstemän följer vårt inlagda helgdagsschema som innebär att de har halvdag dag före röd dag, men våra arbetare däremot är lediga alla röda dagar precis som tjänstemännen, med det undantaget att de inte har halvdagar dag före röd dag. Detta innebär att vi aldrig kan göra ett korrekt schema i Visma Anställd för arbetarna utan vi måste gå in på varje arbetares schema och manuellt ändra arbetstiden till 8 timmar varje gång det är en sådan halvdag. Detta måste vi alltså göra varje år på varje arbetare.  Jag tror att många har denna skillnad för arbetare och tjänstemän och därför tycker jag att det är märkligt att man inte kan göra två olika helgdagsscheman i Visma; ett för tjänstemän och ett för arbetarna. Det måste vara många som har samma problem. Två olika personalgrupper har nödvändigtvis inte samma helgdagsschema. 

3 Kommentarer
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny

Hej @emma__24 

Tack för din synpunkt, för tillfället är det inget vi jobbar på. Jag uppmanar samtliga som önskar samma att gilla eller skriva i tråden. 

 

 

Vänligen 

Jesper

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
Christel9
UTFORSKARE

Vet att jag också haft problem med detta i ett företag med olika avtal för tjänstemän och arbetare, och fick trixa till det ibland... Så det vore rimligt att kunna ha olika helgscheman för olika kategorier. Så lägg det absolut i framtida uppdateringar!