Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Maria 157
NY MEDLEM

Projekthistorik per anställd och utdelningsdatum

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2020-12-18 11:20 )
Status: Inte planerad just nu

Ingen av rapporterna i programmet kan ju visa alla kostnader på ett specifikt projekt, drar jag ut den första ni nämner så får jag bara upp dom som endast har projektlön, drar jag ut den andra listan ni nämner så får jag bara upp dom som har fördelad lön där en del går på projekt. Vart hittar jag en komplett lista över allt som är projektmärkt? Det måste ju gå att få ut annars är det ju helt meningslöst...

5 Kommentarer
My Janhall
MODERATOR

Hej Maria, 

Först så vill jag dubbelkolla mer exakt vad du vill åt av rapporten, sen ska vi självklart kika på möjligheten i programmet. Skulle du vilja få fram kostnad per alla projekt specifika projekt ni redovisat på? Eller är det just lönekostnader/lönekörningar från Visma Lön specificerat per specifika projekt du behöver se? 

Jag tänker nämligen att det absolut lättaste är att gå via ert bokföringsprogram, vad jag kan se så använder ni både Visma eEkonomi och Visma Administration då ni är en redovisningsbyrå. Jag visar förslag på båda programmen nedan. 
Visma eEkonomi
Om du går till Bokföring - Rapporter och väljer rapporten Huvudbok så kan du lägga till ett Urval av projekt och vilket projekt du vill visa. Rapporten visar då allt som bokförts på projektet och ett totalt saldo längst ner. 

Visma Administration 2000
Gå till Bokföring - Projekt så tänker jag att du kan ta utskriften Projektresultat, den visar intäkter och kostnader som finns bokförda på projektet. 

Kan detta fungera för dig?

Återkom gärna annars så tar jag det en vända till såklart! 🙂 
/My 
 

Maria 157
NY MEDLEM

Det jag vill ha är en rapport från löneprogrammet där jag ser alla löner jag reggat på ett projekt där varje anställd framgår. Jag kan inte få fram personinfo i något annat program än löneprogrammet. Jag vill alltså se hela projektet på samma rapport fördelat per anställd och ev. per utbetalningsdatum. Vissa stödinstanser kräver att vi rapporterar projektmedel per anställd över hela projekttiden och det blir mycket lappa och laga med rapporterna som finns nu.

My Janhall
MODERATOR

Hej igen Maria 

Jag förstår, som du skriver har vi inte en rapport som kan visa all denna information vid fördelning idag. Jag har flyttat din tråd till ett kategorin för Idéer för Visma Lön så får vi kika på det framåt. 

/My 

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST

Hej @Maria 157 

Det finns en rapport som visar respektive projekt som är registrerat på en anställd inom en specifik period. 

Jag hoppas rapporten kvantitetsredovisning kan fungera för dig. Du får gärna slå ett öga på rapporten för att se om den kan fungera. 

Du hittar rapporten via Utskrifter och Spårning - Utskrifter - Kvantietsredovisning. 

 

 

Vänligen 

Jesper

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu