Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Inger_3
NY MEDLEM

Rapport för skickade lönebesked

Status: Inte planerad just nu
Vet att fler efterlyst, men skriver igen här eftersom jag fick det tipset från chatten!!
När man skickat lönebeskeden vore det högst önskvärt att kunna få en rapport över vilka som fått lönebesked och hur. Även vilka som ej fått. Men definitivt de som fått.

Försökte skicka igår, men fastnade och fick till slut stänga ner övrigt och datorn. Idag gick det igenom, men jag fick felmeddelande att det inte gick att skicka till Min Lön. Jag själv hade fått och även chefen. Fick sen mejl om en som saknade. (Skickade nämligen ut mejl till alla om att beskeden var skickade) Skickade till denne på nytt och fick direktåterkoppling på att det nått fram.

Hade jag fått en rapport på detta så hade jag ju kunnat åtgärda det direkt själv, men nu finns det ingen sådan och det är fattigt! Kan ju inte vara superkomplicerat för de som kan sånt.
5 Kommentarer
Inger_3
NY MEDLEM

Nu har tre personer hört av sej då de inte fått något lönebesked. Tur jag kan tänka lite så jag mejlade samtliga. Då får jag väl sitta här och skicka dem allteftersom de mejlar om att de inte fått något besked. Har skickat dessa ett och ett och då har de fått dem direkt!
Christel9
UTFORSKARE

Håller med! Förstår verkligen att man behöver en check på hur det gjorts om något går fel.

Skulle också vilja att man kan se i efterhand vilka som tex fått mitt lönebesked en viss månad. För om man tittar tillbaka på gamla månaders utskick så ser det ut som de fått utskick via tex mitt lönebesked, men det har de inte utan på den tiden via mail. Allt är "uppdaterat" till hur det ser ut just nu i anställningsregistret. Så man kan inte i efterhand se hur man verkligen skickat lönespecifikationen.

Tyvärr är det ju så att när någon slutar, så tas de bort från mitt lönebesked, då ser det ut som man skickat dem på papper, men det har man ju inte, bara en ändring i systemet.
catarina ScF
UTFORSKARE

Instämmer med ovan!
När vi framöver ska betala för varje lönebesked som skickas via Min Lön är det önskvärt att dessutom kunna stämma av fakturan.
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för era synpunkter angående att kunna se vilka som fått mitt lönebesked uppskickat. Vi har inget inplanerat just nu kring att införa en förändring, jag uppmanar samtliga som delar er åsikt att önska samma sak och gilla denna tråd eftersom det blir en större möjlighet att vi implementerar detta. 

// Jesper
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu