Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Rapport som visar löneutvecklingen år för år - Lön 300/600

Status: Inte planerad just nu
Göra en rapport som visar grundlönen från början fram tills nu, tex. Bra att visa den anställde vid tex lönesamtal. Eller att ha för att se om det skiljer sig mellan olka anställda
11 Kommentarer
Ludolf
NY MEDLEM
Du skriver "grundlönen", så jag antar att du bara menar en enda löneart. Vad är problemet med att skriva ut den? Det finns en lista som heter "Lönehistorik, lönearter". Eller menar du en grafisk bild? Om du skriver ut listan som Excel kan du importera den i Excel och göra en graf.
catarina ScF
UTFORSKARE

Provade med "Lönehistorik, lönearter" men den tar med alla lönekörningar inom datumintervallet.

Jag hade önskat en lista som visar grundlönen vid anställningsstart och därefter endast när grundlönen förändras och vilket datum det skedde.

Fd medlem
Inte tillämpbar
Okey, då får man månad för månad, jag tänkte mer att en rapport som visar när lönehöjningen har skett. Gång för gång/år för år.
Joakim Loden
FD ANSTÄLLD
Tack för detta önskemål.
 
Vi tar med oss detta när vi ser över förändringar till kommande versioner.
Annika36
UTFORSKARE
Jaaa, Mari! Detta är något jag har längtat efter i flera år. Nu sitter jag med ett Excelark för att hålla reda på det. Hänger absolut med på den här idén. Varför kom jag inte på att ta upp det här själv? 🙂
Annika36
UTFORSKARE

Hej Visma

Har ni funderat mera på en sådan här rapport. Vad jag är ute efter är egentligen en utskrift av den lönehistorik som kommer fram när man går in på "ändra lön" i anställningsregistret. Med möjlighet att välja alla eller en eller några anställda på samma lista.
AnnikaSortera
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Personalhistorik till Excel - Lön 300/600.

Jag undrar om det är möjligt att ta fram en excelfil gällande personalhistorik? Tänker då främst på ny lön.
Önskar en smidig rapport för uppföljning av löneändring i samband med lönerevision där det framgår gammal lön, ny lön samt löneändringsdatum.

Tack och bock!
Lotta_46
NY MEDLEM
Hej! Vi anser också att det är av stor vikt att kunna ta fram en lista på löneutveckling under tid.
Lönenivå samt datum för förändring för olika personalkategorier.
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Ursäkta sent svar i tråden, för att få ut den information ni önskar så kvarstår valet att man tar personalhistorik. För att ta ut personalhistorik behöver man gå in på någon anställd i anställningsregistret, nu kan man trycka på en knapp som heter personalhistorik som ligger i ovandelen av programmet. Du kan antingen välja en anställd, eller alla när du vill se justeringar som gjorts. När du sedan skriver ut så kan du få det på papper eller i en pdf fil.  
Vi har ingen plan för tillfället att införa en excel utskrift för detta. 

Vänligen 
Jesper
Christel9
UTFORSKARE
Tack för detta tipset. Jättebra, men skulle önska att man kunde bocka i så man inte får med de som har slutat. Nu blir listan väldigt lång. Om den hade gått att läsa in i excel hade man själv kunnat löst det. Men en ruta att boka i så man slipper dem som slutat kanske är lättare att lösa? Hoppas på en lösning!
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu