Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Ekontera
NY MEDLEM

Sjuklön på ob-ersättning Detaljhandelsavtalet - Lön

Status: Inte planerad just nu
Visma Lön och Visma Stämpla ska ju stödja detaljhandelsavtalet. I detta avtal så ersätts OB vid sjukdom med 80%. Vid sjukdom blir dock inte detta OB registrerat med automatik utan det kräver helt och hållet manuell hantering. D v s man måste kolla alla som varit sjuka om de skulle ha haft ob om de skulle jobbat och sedan lägga in detta manuellt i Visma Lön. Och detta är ju inte meningen att det ska fungera så utan sådant borde gå med automatik..
4 Kommentarer
Moa Lundberg
CONTENT PRODUCER
Hej!

Det stämmer att det krävs manuell hantering av detta i löneprogrammet. Här hittar du den skrivna hjälpen där vi beskriver hur man gör. 

Jag förstår att det hade varit väldigt mycket smidigare om det fungerade med automatik, vilket det som sagt inte gör i dagsläget. Jag ska ta det vidare som ett önskemål till vår utvecklingsavdelning, feedback från våra kunder är superviktigt och något som vi uppskattar väldigt mycket. 

Ha en bra dag!

/Moa
Joakim Loden
FD ANSTÄLLD
Hej.

Det finns tyvärr ingen lösning på detta i programmet idag. Jag gör om denna tråden till ett önskemål så tar vi med oss detta när vi prioriterar förbättringsområden till framtida versioner.
Tina__43
UTFORSKARE
Nu har det gått över två år och det finns ännu inte denna funktion, konstigt då det är lag på att dem anställda ska ha det.

Är det på gång?

//Tina
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu