Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Sortera rader på lönebesked i datumordning - Lön 300/600

Status: Inte planerad just nu
Hej!
Jag har ett önskemål om en knapp/funktion som sorterar alla rader på ett lönebesked i datumordning när man har registrerat avvikelser.

Som det fungerar nu så sorteras de i registreringsordning, t.ex. om jag registrerar att en anställd ska ha semester 22/3 och efter det registrerar att han även var sjuk 8/3 så läggs raden som registrerades först, dvs. 22/3 först och 8/3 under den. Idag kan man högerklicka på varje rad och flytta upp eller ner varje rad för sig. Men ibland är det många rader som då behöver justeras och därför önskar jag mig ett snabbt klick för att sortera dessa i datumordning.
6 Kommentarer
NY MEDLEM
Bra förslag! 
NY MEDLEM
Tycker jag med!
NY MEDLEM
jag håller med!
APPLICATION SPECIALIST
Hej på er!

I dagsläget kan man styra sorteringen via registrerings- eller löneartsnummersordning. Jag tar önskemålet om att det ska kunna ske även i datumordning vidare till vår utvecklingsavdelning. Tack för att ni tog er tid att skriva här i forumet!

/Joanna
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för era synpunkter kring hur lönebeskedet ska sortera. För tillfället så har vi inget inplanerat att justera detta, jag uppmanar samtliga som önskar samma sak att antingen skriva i tråden eller följa den för att vi ska se hur stor efterfrågan är. 

Vänligen 
Jesper
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu