Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Spärr mot in- och utstämpling i app - Lön Anställd

Status: På gång
Vi vill inte att alla våra anställda ska kunna stämpla in och ut via appen i sin mobiltelefon. Däremot har vi några som jobbar på fältet och de ska självklart få använda appen, det är ju själva tanken med den. Vi vill kunna välja för vilka appen ska fungera.
17 Kommentarer
Joakim Karlsson
FD ANSTÄLLD
Hej!
I dagsläget kan du inte välja vilka som får använda appen och inte. Däremot kan du se i Stämpla vilka anställda som har stämplat in och ut med hjälp av den. Om du går in på en dag så står det vilka av stämplingarna som är gjorda med appen.Så om du har sagt till dina anställda att inte använda appen och de gör det ändå kan du se det på stämplingarna.

Jag ändrar ämnet till en idé och tar detta vidare till vår utvecklingsavdelning som får fundera på om vi ska ändra hanteringen av appen på något sätt. Tack för att du tog dig tid att framföra dina tankar till oss!
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej vi har Sempla för tidrapportering. Vi har ett antal anställda en del kommer in tillfälligt alla jobbar på timme, ingen har schema. Jag tycker att Stempla är alldeles för öppet dom anställda kan sitta hemma och ändra tid eller sempla in och ut. Jag skulle villja ha möjlihet att ta bort appen på telefon och i stället har adminstratören eller arbetsledaren en dator på plats med en bild där man närvaromarkerar sig (stämplar in óch ut). Man går in ex via Vismaspcs/stempla/loggin (eller nåt sånt) får upp en inloggningsbild där man skriver sitt namn eller mailadress ev också kod, fär upp två fönster Logga in resp Logga ut. Behöver man sedan ändra tid i efterhan kan man gjöra det tillsammans med administratören. Vi kan inte ha det som det är nu tt personalen kan sitta hemma och ändra/lägga in tider i efterhand det medför också dissk. och misstänksamheter.
Svar till lbr@etanet.se

This reply was created from a merged topic originally titled
Mer kontroll över in och utstämplingar - Stämpla.
Joakim Karlsson
FD ANSTÄLLD
Hej Lars!
Liknande tankar om appen fanns i en tidigare tråd så jag slår ihop dem för att samla tankarna på ett ställe. Tack för att du framförde dina synpunkter till oss!

Om ni har en dator med Windows Vista eller Windows 7 hos administratören/arbetsledaren kan ni använda vår gadget för Visma Stämpla. Med den kan de anställda logga in med sin e-postadress och sitt lösenord och stämpla på plats. När de är inloggade ser de en knapp för in- och en för utstämpling.


Man kan via Alternativ nere till vänster i gadgeten även komma till den aktuella dagen eller kalendern för att göra manuella ändringar. Passande då att göra det tillsammans med administratören/arbetsledaren.
Vill ni kan ni också lägga upp en gadget per anställd på skrivbordet så slipper de logga ut mellan in och utstämpling.


Du kan läsa mer och hämta hem gadgeten här.
Malin Sköld
FD ANSTÄLLD
Hej!

Tack för önskemålen. Det finns inte idag någon möjlighet att styra vem som får användas sig av appen för att registrera sin tid. Jag tar med mig detta som ett önskemål när vi diskuterar framtida förändringar i tjänsten.
Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej!
Vad är status på detta idag. Är en spärrfunktion på G?
Malin Sköld
FD ANSTÄLLD
Hej!

Visma Stämpla är en internetbaserad tjänst vilket gör den möjlig att nå överallt. Appen för Visma Stämpla är framtagen för att förenkla registreringen av arbetad tid ytterligare. I appen får den anställde även enkelt tillgång till sina saldon av flex, komp och semester.

Vi arbetar inte just nu på att ge möjlighet till att begränsa användande av appen. Vi har med detta som ett önskemål och tar med oss det i diskussioner av framtida förändringar i tjänsten.

Som Joakim skrev tidigare i denna tråden ser man tydligt i Visma Stämpla vilka som har gjort registreringar via appen då detta syns i kommentarsfältet.
Harriet3
NY MEDLEM
This reply was created from a merged topic originally titled
Stämpla in/ut på arbetsplats.


Gällande instämplingar i mobilappen - jag har önskemål om att instämpling via mobil ska kunna spärras och den anställde ska bara kunna stämpla in på sin arbetsplats.
Joakim Karlsson
FD ANSTÄLLD
Hej!
Jag slår ihop ditt inlägg med en tidigare tråd för att samla alla åsikter om detta på ett ställe.
Tack för att du framförde din idé till oss!
Lillan2
NY MEDLEM
This reply was created from a merged topic originally titled
Låsbara funktioner önskas - Stämpla.


Jag tycker det vore bra om man skulle kunna "låsa" vissa funktioner för sina användre i Stämpla. Att kunna stämpla ut och in med app borde man kunna bestämma vilka som ska kunna använda. Dels att det inte gick att backa tillbaka en instämpling själv, utan man måste stämpla in i realtid, ska det ändras så bör det bara vara admin. som ska kunna göra detta.
Magnus81
NY MEDLEM
Ännu en som önskar mer kontroll på vad som går att göra via appen.  Att kunna blockera in och utstämpling  i appen känns självklart tycker jag.
ts____1
NY MEDLEM

Hej!

Även vi önskar ett sätt att kunna blockera in- och utstämpling via appen. Misstänker tyvärr att appen missbrukas av anställd. 

TSSofie_17
NY MEDLEM
Nu ser man inte ens om det skett via appen eller dator eller har jag missat något? Tidigare såg cheferna om det var efterregistering, reg av administratör eller normal stämpling eller jag kanske fått fel info?
Sofie_17
NY MEDLEM
Nu ser man inte ens om det skett via appen eller dator eller har jag missat något? Tidigare såg cheferna om det var efterregistering, reg av administratör eller normal stämpling eller jag kanske fått fel info?
Fd medlem
Inte tillämpbar
Önskar att man kunde spärra så att de bara kunde stämpla in och ut på företagets wifi (nätverk). 
Magnus81
NY MEDLEM
Om man går in under tidrapporter kan man se om det är stämplat i realtid, efterregistrerat eller justerat av administratör.
ansun_
UTFORSKARE
Jag kan inte se skillnaden på vad som är efterregistrerat av den anställde eller av mig som administratör. Den feta texten visas inte som kursiv när jag som administratör har ändrat.
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång