Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Tidsbestämma utskick av lönebesked - Mitt Lönebesked/Min Lön

Status: Ny
Jag vill kunna välja när lönebeskedet skickas iväg till de anställda istället för att det går iväg direkt. Det kan vara så att jag skapar lönen två veckor innan löneutbetalning pga semester eller ngt annat, då vill jag inte att lönebeskedet skickas direkt.
11 Kommentarer
JAAA! Så himla bekvämt. Då slippar man logga in "senare" för att skicka iväg dem som jag gör idag!
NY MEDLEM
Jag med!
NY MEDLEM
Jag tycker samma!
NY MEDLEM
Samma här! Vill göra klart allt men samtidigt att det inte går iväg för tidigt.
UTFORSKARE
Saknar också den möjligheten.
NY MEDLEM
Jag med!
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för era synpunkter, vi har för tillfället inget inplanerat att införa detta just nu. Jag kommer lyfta detta med vår utvecklingsavdelning och återkommer när jag vet mer.  


Vänligen
Jesper
UTFORSKARE

Låter som en toppenidé! 🙂 Har Visma någon mer info om detta idag?

NY MEDLEM

Låter toppen!!!! Borde ha funnits från början när man skapade detta. Jag har även arbetat i Hogia Lön och där fanns det med från början. Man kunde välja både dag och klockslag. Hur bra som helst. Där ligger verkligen Visma efter.

APPLICATION SPECIALIST

Hej! 

Jag ser att ni är flera som önskar denna funktion. Jag kommer lyfta detta önskemål vidare med mina kollegor för att se vilka möjligheter vi har. 

En sak jag vill förtydliga är att man kan göra färdigt sin lönekörning helt innan man skickar iväg sina lönebesked. Man kan hoppa över att välja skriv ut/ skicka under fliken utskrift/utbetalning. 

Jag återkommer så fort jag har mer info att delge. 

 

Vänligen 

Jesper

NY MEDLEM

Hej,

 

Jag tycker detta vore en kanonidé.

Alltså självklart ska man göra klart lönekörningen helt innan man skickar lönebeskeden men precis som någon skrev här ovan så skulle det vara bra eftersom en del av oss kanske förberedder lön innan man gå iväg på semester. Om jag blir klar tidigt och vet att allt stämmer och tex vill göra klart banklista/bankfil samt bokföringsfilen men vill inte skicka lönespecarna förrän ca 2 dagar innan lön så vore det så mycket lättare om det fanns ett datum när jag kunde få välja att publicera lönespecarna på. Jag hoppas ni förstår vad jag menar.