Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Utbetalning av semesterdagar i pengar med engångsskatt - Lön 300/600

Status: Inte planerad just nu
Hej,
Jag var i kontakt med supporten gällande utbetalning av semesterdagar i pengar till någon som fortfarande är anställd.
Det finns en funktion för utbetalning av dagar i pengar, men så som den är kopplad ger det tabellskatt. En sådan utbetalning borde vara engångsskatt. Det vore bra om funktionen för utbetalning av semesterdagar i pengar kunde vara kopplad till en löneart som t.ex. "Sparad semester i pengar, engångskatt" eller "Årets kvarvarande semesterdagar i pengar, engångsskatt". Detta för att undvika att för lite skatt dras.
Mvh,
Sofia
8 Kommentarer
FD ANSTÄLLD
Hej Sofia!

Tack för din synpunkt. Jag tar med detta när vi tittar på vad vi vill göra för förändringar i programmet till kommande versioner.

Om det är fler som önskar detta får ni gärna gilla denna idén.
NY MEDLEM
Detta gäller fortfarande idag 180625 att det default ligger Tabellskatt på löneart 3220, borde som sagt ändras till engångsskatt redan i grundinställning. 
NY MEDLEM
Hur länge måste vi vänta på att ni ska uppdatera detta så det följer de regler som gäller? Fem år (!!!!) sen frågan först var uppe och fortfarande inte åtgärdat!
UTFORSKARE
Sitter med samma problem just nu! Helt galet att det inte finns en lösning för detta efter så lång tid!
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Uppdatering kring det problem ni skriver om är att vi jobbar på en lösning just nu, fram tills lösningen är på plats så behöver man justera manuellt precis som ni gjort tidigare. Jag återkommer i tråden när vi löst problemet. 

Vänligen 
Jesper
NY MEDLEM
Hur går det?
NY MEDLEM
Känns INTE som att ni gör någonting åt detta problem! 6år sedan Sofia skrev och vad har hänt? INGENTING!!!! Tycker verkligen detta är kasst. Support visste inte ens att det ska vara engångsskatt på semesteruttag enl.skatteverket. Hög tid att uppdatera detta!
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu