Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Jessica Petrisi
NY MEDLEM

Utskrifter och "Skriv ut"

Status: Inte planerad just nu

Jag tycker att hanteringen ang att skriva ut behöver uppdateras av två anledningar: När man jobbar hemifrån och är kopplad till allmän skrivare på kontoret är det nervöst att möjligheten att "Skriv ut" glöms att bockas ur, så de borde inte vara ibockade by default. Dessutom så skrivs det nästan inte ut något längre, så därför borde de inte heller vara ibockade.

 

När man skickar till excel så står det "Skriv ut" på knappen, men det betyder spara i i excel. Just skriv ut borde bara stå när man faktiskt skriver ut. 

6 Kommentarer
Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny

Hej @Jessica Petrisi 

Tack för din synpunkt, vi har inget inplanerat att införa detta. Jag uppmanar samtliga som önskar samma att antingen gilla eller skriva i tråden. 

 

Vänligen 

Jesper

Jesper Fogelström
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
CarinaEsp
CHAMPION

Eftersom man inte skriver ut så mycket på papper längre så är mitt tips att lägga en pdf-skrivare som standardskrivare.

I de fall man vill ha ut något på papper så får man ändra vid dessa få tillfällen.

Jessica Petrisi
NY MEDLEM
(uppdaterad av Jessica Petrisi ‎2021-04-15 16:12 )

Jag testade att lägga in pdf som skrivare, men jag får inte till det som default utan om jag stänger programmet så går skrivaren in igen. Jag frågade supporten och de sa att det inte går att sätta pdf som default. Carina har du lyckats med detta, eller någon annan som vet?

CarinaEsp
CHAMPION

Hej,

 

Om man bara ändrar i programmet så blir det inte permanent, vilket är synd. I Visma Anläggningsregister så ligger valet av skrivare kvar även när man har stängt ner.

Jag har istället gjort valet att lägga en pdf-skrivare som Windows standardskrivare eftersom det endast är ett fåtal dokument som jag behöver få ut på papper.

Jessica Petrisi
NY MEDLEM

Ok, tack! Kan då inte göra samma som du då det blir besvärligt varje gång jag ska skriva ut istället, men tack för tips ändå!