Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Vårdföretag och semesterkvot - Lön 300/600

Status: Inte planerad just nu
Har fått en kund som är inom vårdbranschen och de använder idag HOGIA. Tyvärr ser det ut som att jag kommer att bli tvungen att fortsätta att använda HOGIA pga att Visma lön inte har möjligheten att hantera semesterkvot och semestertimmar. Vet att det är fler som efterfrågar detta! Jag tycker att Visma är så mycket bättre, billigare och snyggare. Jag puschar för ett utvecklat Visma lön för vårdbranscher och alla andra branscher som använder sig av semesterkvot 🙂 
5 Kommentarer
ANSTÄLLD
Hej PrinsessanV,

Tack för att du har tagit dig tid att skriva i vårt forum.
Semesterkvot har vi ju inte stöd för idag men däremot finns ju hanteringen av brutto - och nettosemester i Visma Lön 600.
Vet att det inte är samma sak men det är det närmaste semesterkvot vi har i våra system.

Du kan läsa mer om det i den skrivna hjälpen Beräkning av nettosemesterdagar»

Jag lägger ditt önskemål vidare till utvecklingsavdelningen. Har vi fler användare med samma önskemål får de gärna rösta på tråden.

Ha en fin dag!
/Cecilia
NY MEDLEM
Tycker absolut att ni skall utveckla denna tjänst. Tyvärr ser det ut som det är försent för oss, vi kommer att gå över till Hogia just på grund av detta men för att behålla byråer och kunder som jobbar på detta sätt i framtiden så vore det något att tag i.
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Tack för era synpunkter, för tillfället har vi inget inplanerat att införa detta men jag uppmanar samtliga som önskar samma sak att antingen gilla eller skriva samma sak i tråden. 

Vänligen 
Jesper
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
NY MEDLEM

Hejsan. Jag har också ett vårdföretag som kund där semester ska räknas per timme, som Visma inte klarar av. Lite märkligt när det ändå är en stor bransch, att Visma inte klarar det. Jag har påpekat det för några år sedan men inget har hänt. Som jag ser i andra kommentarer så klarar Hogia det. Jag får vända mig till dem. Känns dock onödigt att behöva köpa ett nytt program och lära sig.