Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Sandra19
NY MEDLEM

Överföra bokföringsunderlag från Tid Smart/Pro till Admin

(uppdaterad av Lisa Henriks ANSTÄLLD ‎2021-03-01 13:11 )
Status: Genomförd

Hejsan,

 

Använder idag Visma Tid men då appen inte längre finns tillgänglig måste vi tyvärr byta program. Varit i kontakt med er flera gånger och efterfrågat funktionen att överföra bokföringsunderlag från Tid Smart/Pro till Admin för att kostnadsföra timmarna i respektive projekt i Admin. Denna funktionen skulle komma under Q1 fick jag information om. Undrar hur det går med detta?

 

Hälsningar Sandra 

 

2 Kommentarer
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej Sandra!

 

Jag är ledsen om du fått information om att det ska komma under Q1. Det är absolut något som vi utreder, men vi kan just nu inte lova om och i så fall när det skulle komma på plats. Idag finns inte funktionen att skapa en sie-fil i Tid Smart/Pro, därför är detta en större sak för oss att få till. Jag ändrar din fråga till en idé så att vi kan återkoppla när vi kan ge mer av en status.

Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Genomförd

Hej!

 

Detta är nu möjligt i senaste versionen av Tid Smart/Pro genom rapporten Personalkostnader per projekt. Förutom att få ut rapporten som excelfil eller på skärm finns det även möjlighet att skapa en sie-fil som du sedan kan läsa in i Visma Administration.