Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
TT Lisa
NY MEDLEM

Sparaknapp vid skapande av fakturaunderlag

Status: Utvärderar

Jag saknar möjligheten att spara när man gör ett fakturaunderlag. Om man gjort några ändringar, skrivit in text, ökat på artiklar m.m. och sen går ut eller ändrar i layouten så försvinner det man gjort. Varför kan det inte finnas en "spara gjorda ändringar" eller liknande. 

 

Och VARFÖR är personen med i alla detaljerade val av layouten? Vem vill ha med personnamnet på fakturan till kund? Antingen datum, person, eller datum, person, aktivitet m.m. 

 

Jag saknar valet "Datum, aktivitet" 

 

Om man väljer att lägga till artiklar direkt i skapandet av fakturaunderlaget så går det inte att få upp vilka artiklar man har. Man kan bara manuellt skriva något, men inte då upp någon av de artiklar man själv lagt in som är kuntna till ett pris. Det går bara direkt i projektet. Det blir mycket hoppande fram och tillbaka, och visst, man kan ha fler fönster öppna för att underlätta men det är verkligen inte smidigt att jobba såhär. 

 

1 Kommentar
Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej Lisa!

 

Jag förstår att ovan saker skulle underlätta faktureringen för dig. Jag tar med mig det när vi diskuterar förbättringar i faktureringsdelen och återkopplar när jag har mer information kring detta!