Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Pelle_H
NY MEDLEM

Visma Tid Pro, kopiera hel dag i Tidsregistrering

Status: På gång

Hej,

 

Vi har precis gått över till Visma tid Pro från Visma Tid. Finns det något sätt att kopiera en hel dags registreringar till t.ex. nästa dag som man kunde göra i Visma tid? Om inte, finns det planer på att ni lägger till detta i senare version av Visma Tid Pro?

 

Med vänlig hälsning,

Pelle H

2 Kommentarer
My Janhall
MODERATOR

Hej Pelle!

Du kan kopiera hela veckor om det kanske kan hjälpa till en bit? För att kopiera veckan kan du gå till Tid & Kvitton - Tidsregistrering och uppe till höger under Visningsläge väljer du Vecka. Då kommer man få upp ett meddelande vid tidregistreringen som säger "Denna vecka saknar tidsrader, klicka här för att kopiera senast rapporterade vecka". Det är typen av registrering som kommer med, som till exempel interntid, frånvaro eller mot vilket projekt man rapporterat mot, själva tiden eller timmarna kopieras inte. 

Ha en fin dag och god fortsättning! 
/My 

Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: På gång

Hej Pelle!

 

Vill göra ett litet tillägg i denna tråd. När det gäller att kopiera en dags registreringar så är det något som vi ser över att kunna få in i programmet. Jag ändrar därför din fråga till en idé och återkopplar när vi har mer information kring detta.

 

Ha en fin dag!

 

/Joanna