Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Yvonne WBF
NY MEDLEM

Visma Tid Smart - Bokföringsunderlag

Status: Genomförd

Hej

Vi är flera i våra två företag som köpt Visma Tid Smart som är i stort behov av att funktionen med att enkelt kunna exportera ett bokföringsunderlag från Visma Tid Smart till Visma Admin 2000 börjar fungera.

Detta kunde enkelt göras i Visma Tid... men inte i Visma Tid Smart.
Har vid flertal tillfällen under vinter/vår fått information av er att lösningen är på gång
inom någon månad. Men så verkar inte vara fallet.

Dessutom, eftersom vi är beroende av denna funktion frågade jag er säljare specifikt om bokföringsunderlag kunde enkelt hämtas och importeras
från  Visma Tid Smart till Admin innan vi köpte och övergick till det nya programmet.

Svaret från er var ja.
Vilket inte visade sig stämma....

De funktioner som fanns i Visma Tid och som användes av oss kunder önskar man givetvis
att ni också har i er nya lösning som ni säljer som ersättare för Visma Tid.

Jag skulle behöva ett konkret datum på när ni har ovan lösning klar!
Vänligen återkom.

Med vänlig hälsning
Yvonne

 

 

 

5 Kommentarer
My Janhall
ANSTÄLLD

Hej Yvonne! 

Tack för ditt inlägg! Jag tar det vidare så ska vi kika på funktionen, vi återkopplar till dig så fort vi har mer information! 

Ha en fin måndag! 
/My

Katarina K
UTFORSKARE

Hej,

 

jag trodde detta var ett problem bara vi hade. Blev mycket besviken när jag upptäckte att det nya programmet saknade något för oss så viktigt som bokföringsunderlag. Förstår att man fokuserat på annat och förbättrat programmet på många olika sätt och med massor av nya funktioner mm men trodde aldrig man skulle ta bort funktioner. Var i kontakt om detta flera gånger men blivit erbjuden några ersättningsfunktioner som inte riktigt motsvarar bokföringsunderlaget.

Vi är tvungna att ha kvar gamla Visma Tid där jag knappar in all tid på anställda (som rapporterat i Visma Tid (Smart)) för att få ut bokföringsunderlag till Visma Adm. Detta håller inte i längden med 36 anställda så vi har tyvärr beslutat att säga upp avtalet. Mycket tråkigt då hela vårt system bygger på Vismas lösningar/program. 


Följer gärna inlägget.
Mvh
Katarina K

 

Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej!

 

Tack för att ni delar med er här i forumet! Funktionen för att kunna få ut bokföringsunderlag är något som funnits med på vår önskelista under en längre tid, men av olika anledningar har vi inte haft möjlighet att införa funktionen.

 

Vi känner att vi börjar närma oss ett förslag på lösning, men vi skulle gärna vilja få kontakt med er för att säkerställa att vi är på rätt väg. Jag kommer ta kontakt med er båda två under morgondagen för att få svar på ett par frågor som jag hoppas kan hjälpa oss en bit till på vägen.

 

 

Joanna Norlander
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Genomförd

Hej @Yvonne WBF  och @Katarina K ,

 

Nu har vi släppt en funktion för att få ut ett bokföringsunderlag för personalkostnaderna. Ni hittar rapporten via Rapporter i sidomenyn där rapporten heter Personalkostnader per projekt. Denna rapport kan du antingen skriva ut till Excel, visa på skärm eller skapa ett bokföringsunderlag för som du sedan kan importera i Visma Administration. Om du arbetar i eEkonomi kommer du ha alternativet att skapa en verifikation direkt.

I avsnittet Projekt, inställningar kan du läsa mer om vilka inställningar du behöver göra för att få ut rapporten.

Katarina K
UTFORSKARE

Underbart!