Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Gunvor Spannex
NY MEDLEM

Byta namn på bifogade filer i artikeln

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-04-16 15:05 )
Status: Inte planerad just nu

Vi har lagt till produktblad för merparten av våra artiklar i webshopen med hjälp av Dropbox. Har nyligen upptäckt att man istället för att få upp produktbladet istället får upp felkod 404 File Not Found. Mycket arbete att lägga in alla produktblad igen och att bevaka så det fungerar. Någon som har tips om hur vi kan få det att fungera bättre?

5 Kommentarer
My Janhall
MODERATOR

Hejsan! 
 

Själva felkoden som du fått som antyder på att webbsidan som efterfrågats inte finns eller inte kan hittas längre, tänker att det alltså är något i adressen som ändrats sedan ni la till produktbladet. Jag hade däremot en annan tanke som kanske kunde hjälpa er. Under Webshop - Artiklar - Ladda upp en fil kan man bifoga filer som sedan visas på artikeln. Själva produktbladet är alltså något du skulle kunna bifoga där, skulle det kanske kunna fungera eller vill du beskriva hur det ser ut idag mer exakt? 🙂 

/My 
 

Gunvor Spannex
NY MEDLEM

Hej,

 

När vi gjorde hemsidan var det inte möjligt att lägga in produktbladen med funktionen Bifoga fil eftersom man inte kunde lägga in pdf-filer. Alla produktblad kunde då klickas upp utan problem, felkoderna har dykt upp på senare tid utan att vi ändrat något. Det vore ju jättebra om det funkar att lägga in pdf-filer nu, men det blir många artiklar att gå igenom igen.

 

Hälsningar

Gunvor

 

Gunvor Spannex
NY MEDLEM

Hej!

Har testat och det funkar att lägga in produktbladen genom att bifoga fil, men det innebär att alla produkter måste uppdateras på nytt. Ett jättejobb när man har många artiklar. Den text som visas över länken till produktbladet på artikelsidan, säger "Bifogade filer". Misstänker att merparten av de filer som läggs till på detta sätt är produktblad. Önskvärt vore ju att man kunde få välja att texten "Produktblad" visas istället för "Bifogade filer". Eller finns möjligheten att ändra detta?

/Gunvor

 

 

 

 

 

My Janhall
MODERATOR

Hej Gunvor! 

Jag förstår att detta blir ett större jobb för er men det är det alternativ jag kan ge dig idag, eftersom att det idag finns ett felmeddelande som dyker upp. Jag kan självklart lyfta ditt förslag vidare att kunna byta namn på bifogade filer, jag flyttar din tråd vidare till Idéer till Visma Webshop. 

Ha en trevlig helg! 🙂 
/My 

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu