Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Karoliina
NY MEDLEM

Följesedel på en webshoporder - Webshop

Status: Inte planerad just nu
Skriva ut en följesedel på en webshop order. Skulle vara jätte bra att kunna skriva ut en följesedel på en order som kommit in genom webshop. Skriva ut följesedeln och sedan packa varorna efter det. Alla anställda som packar har inte tillgång till själva webshopen. Precis som man kan göra men eEkonomi tillägg order. Hoppas det kommer snarast 🙂
20 Kommentarer
Marcus Fjordevik
FD ANSTÄLLD
Hej Karolina!

Tack för ditt förslag och vi lägger till detta i vår önskelista inför framtiden. 
Det vore bra om vi kunde få veta hur många som önskar den här funktionen, och därför låter jag tråden vara öppen så fler kan gå in och säga vad dem tycker.

Ha en fortsatt bra dag!
// Marcus 
Fishlet UF
NY MEDLEM
Det här ser jag som en självklarhet i ett webbshopssystem, blev lite besviken när jag insåg att det inte var så.
mikael sjoberg
NY MEDLEM
Hej!  Detta är en stor brist i webshop... man måste ju självklart kunna skriva ut en följesedel när vi får in order. Detta måste ju gälla alla som jobbar mot företagskunder som inte ska ha fakturor med i paketen.  Mvh Mikael 
Storeowner
NY MEDLEM

Vi önskar detta starkt, en packlista/orderlista saknas definitivt!

Flera som har behov av detta? Kommentera det här 🙂


mikael sjoberg
NY MEDLEM
Hoppas detta kommer, vi skriver om web order till order idag för att få följesedel
Fd medlem
Inte tillämpbar
Det hade underlättat enormt om man kunnat få ut en sådan!
jmas_se
NY MEDLEM
Det saknar jag med.
Andreas Damberg
NY MEDLEM
Saknar följesedlar och ösnkar dessutom kunna skriva ut flera samtidigt med en bock utan att öppna en och en. Samt lika kunna markera flera ordrar som behandlade utan att öppna en och en
mikael sjoberg
NY MEDLEM
ja...vad kan man mer säga ?!  Vi skriver om alla web order till nya "vanliga" order för att få ut följesedel, Så dubbelarbete plus att spårbarheten via beställningen inte finns då vi får radera web order så lager stämmer. Så kära Visma ! lös detta nu ! 
Larserud
NY MEDLEM
Funderar på att skaffa Webshop och har laddat ned gratisversionen från Visma och kopplat den till eEkonomi. Men det kommer inte fungera för oss om vi inte får ut en följesedel då våra kunder har det som krav. Finns följesedlar i + versionen? Annars är det ingen idé för oss att använda Vismas webshop.
Lisa Henriks
PRODUCT OWNER
Hej Malin! 
Följesedel finns tyvärr inte i Webshop + 
Jan Wester
NY MEDLEM
Men i Visma 1000 + Webshop + så skapas ju en riktig order när man importerar ordrarna från webshopen så där finns inga problem.  Då går det utmärkt att skriva ut en följesedel och allt är spårbart. 
MEN vi sparar sjukt mycket tid, misstag och papper på att använda fraktetiketter med kvittodel och skriva manuellt på fraktetiketten vilka varor som hör just till den etiketten. Alltså man har ordern uppe på datorn, och skriver manuellt på kvittodelen i takt med att de printas ut. Blir ju att man använder snabbkoder och förkortningar såklart..... Den vanlige kunden får alltså ingen följesedel. På det sättet kan man vid mycket order också sortera upp utskrivna fraktetiketter utefter vad som står på dem vilket underlättar packning enormt. (Vi har många flerkollisändningar med endast en vara/etikett). Då kan man lägga alla av vara x25kg i en hög och packa en pall av dem just där! www.slattergubben.se
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny
 
Kaffeprylar
NY MEDLEM

Hej,

 

Varför har ni ändrat status till "Ny" ?

Har ni lagt till i webshop att man kan skriva ut följesedlar? 

 

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
hand-dyeddesign
NY MEDLEM

Jag trodde detta var en självklarhet. Ni har många som önskat detta, och i många år dessutom.. hur tänker ni då gällande er nöjd kund garanti? Det ska inte behöva ta 3-4 år att utveckla.

 

jag har er och behöver ha en följesedel.

jag är även besviken på att när jag bestämde mig för er så sa ni att ni hade många mallar att välja på. Är det 5-6st? Det tycker inte jag är speciellt mycket. Samt att det är rätt tajta ramar på vad man kan ändra i utformning och utseende. 

HenrikIvars
UTFORSKARE

Detta är något som även jag starkt efterfrågar, tycker faktiskt att det är lite konstigt att ni inte tar tag i det här.

 

bmggab
NY MEDLEM
(uppdaterad av bmggab ‎2021-01-24 21:57 )

.

JaBerg1
NY MEDLEM

Det är fullständigt värdelöst att inte kunna skriva en följesedel samt göra restnotering i Visma webshop. Alla webshopordrar måste nu skrivas om för hand och den ursprungliga ordern måste tas bort. Mycket tidskrävande extra arbete och en stor del av idén med en webshop försvinner. Otroligt att inte det är fixat ännu. 

Kristina15
NY MEDLEM

Hej,


Saknar möjligheten att kunna skriva ut en följesedel på en webshoporder och skulle gärna se att den kommer som en funktion i programmet.


Vänliga hälsningar,

Kristina