Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Bra Flyt
NY MEDLEM

Mer text på fakturorna

Status: Utvärderar

Hej, 

vi önskar möjlighet att kunna välja ifall texten som står som extra textfält kommer med, åtminstone på bekräftelsen till kunden. Det hade varit bra om det även kom med på fakturan, men jag förstår svårigheten, eftersom den texten läggs i webbverktyget och inte i adm500 där fakturorna skapas. Det är ju om det skickas med tillbaka från webben till adm500 vid import. 

 

 

2 Kommentarer
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
Gustav Bergqvist
PRODUCT OWNER
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej Bra Flyt,

 

Förlåt för att svar har dröjt i denna tråd. Jag funderar lite på vilken information det är du vill ha med, hoppas du kan hjälpa mig att klargöra detta. 

När du säger " extra textfält" menar du textfältet kunden fyller i under rubriken " Lägg till mer information " i kassan, eller det fria textfält du kan koppla direkt till en specifik artikel? ( Detta görs under Webshopinställningar- artiklar-redigera artikel- Lägg till fritextfält)

 

Om det är den generella ordertexten under " Lägg till mer information" du menar så följer denna i dagsläget med till administration och lägger sig i rutan " kommentar". Denna texten skickas även med till kunden i beställningsbekräftelsen under rubriken " Övrig information".

Om det är textfältet kunden fyller i på en artikels sida  innan den läggs i kassan så kommer även den med idag på beställningsbekräftelsen till kunden.  Denna text skickas dock ej över till administration, är det denna funktion du efterfrågar? 

 

Tack för att du tar dig tiden och lyfter dina önskemål! 🙂 

 

/ Gustav