Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Therese Pettersson
NY MEDLEM

Möjlighet att se i vilken artikelkategori/vilka artikelkategorier en artikel ligger i

Status: Inte planerad just nu

Jag skulle önska att man på ett enkelt sätt kunde se/söka i vilken/vilka artikelkategori/er, eller vart i webshopen en artikel befinner sig. Det hade också varit bra om man kunde se inne på artikelvisningen på den publicerade sidan vart på sidan man befinner sig. 

 

Låt mig försöka beskriva en del av problemet ...
Jag vill veta vilken/a sida/or en specifik artikel ligger på för att kunna länka till den eller dom sidorna på annan plats på hemsidan. Just nu förstår jag det som att man inte kan se vart på sidan eller i vilka artikelkategorier en specifik artikel ligger i utan att leta igenom alla sidor eller artikelkategorier, något som är OTROLIGT tidsödande om man har lite storlek på sidan, och vill jag då kunna länka till den specifika sidan en artikel ligger på blir det minst sagt problematiskt när jag inte vet vart den är.

 

En annan del är att om jag som kund söker efter en specifik artikel, kommer in på sidan och kommer på att den vill titta på andra saker relaterade till artikeln, så kommer den ingen vart om man inte lagt in exakt alla relaterade artiklar så dom hamnar längst ner på sidan. Den listan skulle då kunna bli oändligt lång vilket kanske inte riktigt var tanken men den delen kan jag tycka. Där vill man väl snarare lägga in de närmast relaterade artiklarna bara så att dom inte försvinner i mängden ...  

 

Så. Egentligen är det två delar. I den ena tycker jag att det ska finnas ett enkelt sätt att kunna se/söka i vilken/a artikelkategori/er en artikel befinner sig i (man kanske tex vill ta bort den ur systemet eller nåt ...) och i den andra så skulle det vara bra om man såg inne på artikelvisningen på den publicerade sidan vart på sidan man befinner sig. 

 

Mvh

Therese Pettersson

Brillko Engineering AB

 

2 Kommentarer
Tinna Gunnarsson
MODERATOR

Hej Therese,

Tack för att du hörde av dig med ett önskemål. Jag kommer framföra detta till mina kollegor som får kika vidare och återkoppla till dig här i tråden framöver. 

 

Önskar dig en fin dag!

TInna

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu