Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Skrymmande frakt

Status: Ny
Några av våra artiklar är väldigt lätta och billiga, men tar mycket volym när man skall skicka. Det hade varit bra att kunna markera en artikel i artikelregistret i webbshopen så att man får ett frakttillägg för skrymmande gods i kassan. Vi har provat olika lösningar, tex med att ha ett extra fraktsätt i kassan för skrymmande gods, dock inte med så bra resultat. Under åren har vi provat både med fraktsätt baserad på vikt och nu har vi fraktsätt som baseras på köpesumma.
Jag tycker annars att Visma Webbshop+ är väldigt enkelt att använda och är i grunden ett riktigt bra program. (dock saknas  några viktiga saker,som jag hoppas ni arbetar med)
7 Kommentarer
NY MEDLEM
Detta har jag oxå efterfrågat här på forumet. Vi har samma problem med skrymmande artiklar. Jag har föreslagit att man skulle kunna markera alla skrymmande varor så när kunden väljer någon av dessa att frakt kostnaden kommer att komma på separat faktura. Så kan man packa varorna o skicka kunden en frakt faktura. Inte bästa lösningen men alltid något
Hej Ralf!

Va roligt att höra att du är nöjd med Visma Webshop, vi arbetar ständigt med att samla in synpunkter och idéer som kan ligga till grund för förbättringar vi gör kontinuerligt. 

Vi noterar därför ditt önskemål angående att kunna markera artiklar som skrymmande och ser vad vi kan göra åt det.

Med vänliga hälsningar,
Marcus  
NY MEDLEM
Hej! Detta är ngt vi är i behov av också. Vi säljer många skrymmande varor so vi gärna vill visa upp i webshopen, men ska endast vara tillgänglig för köp i butik.
Alternativt är att man köper i webshopen, men kan endast välja "Hämta i butik" som fraktsätt.
NY MEDLEM
Något nytt om detta? Har lite problem när vi skickar med DHL och ett kolli endast får väga 20kg, Vi har fraktfritt över 1000:-, men om vikten överstiger 20kg vill vi kunna lägga på en "skrymmande"-avgift. Hur löser man detta smidigast? Alltså att Vikt och kronor "jobbar tillsammans"
NY MEDLEM
Puffar denna tråden. Hade varit bra om man kunde kominerat både vikt och kronor när man anpassar fraktgränserna. Blir svårt nu när man måste ha dom var för sig.
NY MEDLEM
Fler alternativ än skrymmande hade varit önskvärt. 
Ex vi som har väldigt lätta artiklar skulle kunna erbjuda en lägre kostnad.


APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny