Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Fd medlem
Inte tillämpbar

Allmänt Visma eEkonomi

Status: Utvärderar

Hej,

 

Fyllde i en kundenkät häromdagen men skulle vilja komplettera med en liten synpunkt. Om det är något jag skulle önska att ni förbättrar med Visma eEkonomi så är det att göra det enklare att ändra om det blivit fel. Helst på ett sådant sätt att man i så stor utsträckning som möjligt slipper ta ut korrigeringsverifikationer. Detta om det är tillåtet enligt bokföringslagen och annan lagstiftning förstås. 

 

I övrigt fungerar det bra tycker jag.

 

Med vänlig hälsning / Michael

3 Kommentarer
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny
 
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej Michael22! 

 

Tack för ditt inlägg! 

 

Vi har ett Team som arbetar med just detta att förbättra korrigeringsflödet i programmet och vi har nu bara det senaste halvåret implementerat flera förbättringar som till exempel: 

1: Ångra kvittning 

2: Ångra befarad kundförlust

 

Sen har vi ju sen innan flera olika bra funktioner som hjälper i flera utav fallen när det blivit fel. Som att Ångra faktura och Ångra matchning

 

Men självklart är vi inte helt nöjda utan vi kommer fortsatt jobba med att förbättra arbetssättet för att rätta till saker som blivit fel under året.  

 

För att få information om när dessa saker implementeras så kan du följa fliken ovan som heter Nyheter och varje gång vi kommer med något nytt kommer du få information om detta. 

 

Ha en fin dag! 

 

/Hilda