Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
PatrikArlid
NY MEDLEM

Annan påminnelse än enbart notifieringen om inkommen e-faktura - eEkonomi

När en e-faktura kommer in från en leverantör hamnar de under utkast i inköp - fakturor. Jag saknar tex en röd triangel uppe på menyraden i eEkonimi att jag har e-fakturor att verifiera.
För mig räcker det inte att den kommer upp en gång under Notifieringar. Det är inte alltid jag har tid att gå igenom hela listan med Notifieringar, vilket innebär att den är borta nästa gång jag öppnar listan.
7 Kommentarer
KenArd
CHAMPION
Bra!

Kenneth
Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Hej Patrik! 

Tack så mycket för att du bidrar med önskemål till Visma eEkonomi! Är ni fler som önskar samma sak och ser att det kan hjälpa er, så får ni gärna följa och kommentera här i tråden så får vi en uppfattning om hur många det är som önskar detta 🙂

Ha en fortsatt bra dag!
/Nellie 
urban_7
NY MEDLEM
Hej, håller helt med notifieringen måste bli tydligare, helst om man får in en ny efaktura, den ska ju betalas! Skulle även tycka e-post-notifiering skulle vara bra!
Lars__44
NY MEDLEM
Hej! Har det hänt nåt i denna fråga? Finns det en möjlighet att ställa in så att man får en påminnelse till sin epost om inkomna leverantörsfakturor? Eller är detta ännu en åtgärd som Visma inte planerar att göra?  /Lars
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Ursäkta den sena responsen i denna tråd. 

Vår ambition är att man ska få mer hjälp, tips och påminnelser i programmet när det händer något. Detta är något vi ständigt ser över och jobbar med.

Vad gällande just denna funktionen som efterfrågas i denna tråden så är det inget som är planerat att införas inom närmsta tiden. 

Ha en fin dag! 

/Hilda 
urban_7
NY MEDLEM
Hej varför prioriterar ni inte sådant som kan ha en reell inverkan!?

En missade e-faktura kan orsaka en betalningspåminnelse, avgift för att inte säga anmärkning!

Att bara visa en engångsupplysning duger inte, det borde iaf ligga som en varning tills e-fakturan är hanterad. Sedan skicka ut e-post, ni har e-post i programmet redan?
jmcmniku
NY MEDLEM

Det är helt förkastligt att man inte får någon tydlig upplysning om en inkommen e-faktura! Det är inget fördel för Visma att vi som använder era produkter får påminnelseavgifter på era e-fakturor som beror på närmast obefintlig notifiering ( som borde betraktas som en bugg ). Snälla, fixa detta NU!