Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Karin_65
NY MEDLEM

Autogiro för kundfakturor i Visma eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Som jag har förtsått det finns det inte möjlighet att ta betalt med autogiro om man använder Visma E-Ekonomi, är det något som är på gång eller som skulle kunna bli möjligt i framtiden? 
12 Kommentarer
BillectaRickard
NY MEDLEM
Hej, 

Billecta erbjuder en autogiro-tjänst som är integrerad med eEkonomi. Den är helt automatiserad så du slipper filhantering, postala blanketter, onödigt administrativt arbete och dessutom är det väldigt kostnadseffektiv.

Hör gärna av dig till mig om du vill veta mer! 

Allt gott,

Rickard Hessner
070-336 04 13
rickard.hessner@billecta.com
Hej Karin!

Tack så mycket för att du lyft ett önskemål här på forumet för Visma eEkonomi 🙂

Jag förstår att det hade varit smidigt att kunna arbeta med Autogiro för kunder via eEkonomi. Din tråd är väldigt ny så vi kommer ha den under uppsikt för att se hur den utvecklas. Jag rekommenderar alla användare som har samma önskemål att gå in och rösta på tråden eller skriva en kommentar.

Som det ser ut i dagsläget så är en funktion för autogiro inget som är planerat att utvecklas inom den närmsta framtiden.

Vi återkommer självklart här i tråden om en ändring skulle bli aktuell:)

Ha en fin dag!

/Lovisa
Fd medlem
Inte tillämpbar
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Autogiro - eEkonomi.

Hej! Jag skulle viljaordna så att medlemmarna i min förening kan betala in via autogiro. Har anslutit tjänsten via min bank och bankgiro men förstår att jag måste registrera detta i mitt bokföringsprogram. Hur går det till? MVH anette
BillectaRickard
NY MEDLEM
Hej,

Vill du ha en enkel autogiro-modul som också är integrerad med eekonimi är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Vi jobbar med många små och stora föreningar. 

Allt gott,

Rickard Hessner
Billecta AB
rickard.hessner@billecta.com
070 336 04 13

Cicci_2
NY MEDLEM
Vill ha en autogiro-funktion i Visma så man slipper ytterligare ett program. Hade varit bra kundservice från Visma att erbjuda flera faktureringssätt. 
Peter_17
NY MEDLEM
Jag vill också ha en sådan. Fundera på att byta till Fotnox för att få det.
Cicci_2
NY MEDLEM
Blir nog systembyte för oss också. E-ekonomi erbjuder i dagsläget bara faktura via mail eller vanlig post till privatpersoner. 
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Precis som ni skriver så är detta inte en funktion som eEkonomi erbjuder som det ser ut idag men vi är väldigt stolta över det ecosystemet med integrationer som vi idag kan erbjuda våra kunder. Tanken är att om det programmet du valt att använda dig av i vår programportfölj inte erbjuder en funktion du söker ska det finnas en integration att koppla på. Detta ska självklart inte ersätta att vi ska utveckla våra produkter med nya funktioner men det ska vara ett komplement till våra produkter under tiden. 

Här kan ni läsa mer om våra integrationer: https://integrationer.vismaspcs.se/

Ha en fin dag! 

/Hilda 
BillectaRickard
NY MEDLEM
Hej, 

Vi har ännu inte uppdaterat vår partnersida hos Visma så ni hittar oss inte där än så länge men som jag nämnt tidigare i tråden är ni varmt välkomna att kontakta oss om ni önskar en smidig autogirolösning för både små och stora organisationer. 

Allt gott,

Rickard Hessner
Billecta AB
rickard.hessner@billecta.com
070 336 04 13
 
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 

Hej,

är det inte dags att ni planerar in autogirofunktionen snart? En stor anledning till varför det är smidigt att rekommendera "småanvändare" att använda eekonomi är för att man kan sköta allt från samma ställe, det är lättare att hålla kvar tråden även om man inte är van vid bokföring.

Snälla snälla snälla... det går ju så smidigt att skicka betalningsfiler och få återrapporteringar när bankkopplingen är aktiv, så skulle väl detta med autogirofil kunna vara lika enkelt.

 

Erik__18
NY MEDLEM
(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2020-12-29 08:45 )

Hej Visma. Idag använder jag visma administration och har datapartners lösning för autogiro inbetalningar för kundfakturorna. Jag är intresserad av att byta till visma eekonomi men jag hittar ingen lösning på autogiro för kunder i programmet. Har ni på visma några planer på att utveckla en sådan lösning i programmet eller finns det någon annan bra lösning i så fall. Jag vore tacksam om någon av era programutvecklare kunde ta kontakt med mig så snart som möjligt.

Med vänlig hälsning Erik