Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Viola_
NY MEDLEM

Automatbokning Swish - eEkonomi

Status: Genomförd
Hej,

Swish är ju väldigt populärt och det blir mer och mer använt av butikerna. För mig som redovisningsbyrå och som sköter bokföringen så blir det väldigt mycket merarbete.

Använder Aktiv bankkoppling så beloppen trillar ju ner i eEkonomi varje natt så det är ju bra. Men jag måste gå in på varje transaktion och boka den. Använder Bokföringsförslag för att underlätta men det tar ändå väldigt mycket tid.

Jag har sett att samtliga Swish-transaktioner börjar med 025?32 som referens och direkt efter kommer inbetalarens namn.

Min tanke är att man ska kunna lägga in att om det kommer en transaktion som börjar med 025?32 som referens så bokför systemet denna transaktion helt automatiskt på de konto som jag har fördefinierat.

Tacksam om ni kan överväga att implementera detta

Viola
6 Kommentarer
Hej Viola! 

Tack för att du lyft ett förbättringsförslag gällande Swish-hanteringen i Visma eEkonomi 🙂

Jag håller med dig om att det vore smidigt om man kunde välja att bokföra dessa automatiskt om man vill bokföra alla på samma sätt. Jag ser gärna att fler användare som arbetar med swish återkopplar i den här tråden om det är något som fler skulle bli hjälpta av.

Vi återkommer självklart här i tråden om en ändring skulle bli aktuell.

Ha en härlig torsdag!

/Lovisa
Viola_
NY MEDLEM
Hej

Ni påpekar ju alltid att ni vill ligga i framkant och hänga med i utvecklingen, eller hur?
Det borde isåfall inte behövas att fler användare återkopplar i detta ärende.

Använd ert sunda förnuft så inser ni snabbt att Swish är ett betalningsalternativ som fler och fler butiker erbjuder sina kunder. 
Och sköter man då ekonomin till ett antal klienter så blir det väldigt mycket att bokföra totalt sett. 

Så jag är tacksam om ni snarast tar detta förslag vidare till era utvecklare. Speciellt med tanke på att det verkar ta flera år att genomföra förbättringar som ett stort antal användare har efterfrågat väldigt länge. Tex. att systemet kan räkna ut dröjsmålsränta på kundfakturor och att man ska kunna registrera leverantörsfakturor på korrekt förfallodatum även om man har aktiv bankkoppling. Kan inte era utvecklare genomföra detta så bör ni anställa utvecklare med högre kompetens!

Tröttsamt att ni ständigt tackar för vår input med ett standardsvar och att våra föreslagna förbättringar aldrig verkar bli en verklighet. Jag har kollat lite på era uppdateringar det senaste året och där är en hel del som för mig borde vara långt ner på prioriteringslistan!

När skärpning annars kommer ni att tappa era kunder och börja använda andra program som både är mer flexibla, användarvänliga och med utökade funktioner.
I varje fall så kommer jag att undersöka andra alternativ för jag är innerligen trött på er nonchalans och ointresse att faktiskt låta oss användare avgöra vad som bör implementeras!

Viola
Hej igen Viola! 

Jag kommer självklart att ta ditt önskemål vidare för diskussion. Vi uppskattar din återkoppling gällande önskemålet och utvecklingsprocessen i sin helhet. Jag beklagar att vi inte lever upp till de förväntningar du har på oss och att de funktioner som levererats i eEkonomi inte varit vad du önskat. Så vill vi självklart inte ha det, vi vill såklart att du ska känna dig nöjd med ditt program och utvecklingstakten av programmet. 

Vi tar det med oss framåt och hoppas att du vill stanna kvar hos oss så att vi tillsammans kan skapa ett bättre eEkonomi.

Ha en fin helg!

/Lovisa
Halsan
NY MEDLEM
Hej,  

Jag kommer med samma förfrågan, något nytt i ärendet?

Mvh,
Anna
Nellie Karlsson
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Idag har vi släppt en ny version av eEkonomi där du nu har möjlighet att matcha flera händelser under Kassa- och bankhändelser samtidigt mot en verifikation. Det blir väldigt användbart för dig som har flera Swish-betalningar på samma datum och vill matcha alla på en gång mot samma konto. Läs mer om nyheterna i forumtråden: Nyheter i eEkonomi 30 januari

Ha en fortsatt bra dag!
/Nellie
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Genomförd