Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Bankkoppling till Nordea - eEkonomi

Status: Utvärderar
Är det nåt som är på gång eller kommer det fortsätta vara klippa/klistra?
När jag såg att ni inlett samarbete med Nordea om QR-koder så tändes mitt hopp om att samarbetet kanske utökas.
15 Kommentarer
NY MEDLEM
Hej!
Vi för löpande diskussioner med förhoppning att kunna utöka detta till fler banker i framtiden men vi har inget klart i dagsläget.

Mvh
Johan
NY MEDLEM
Har vi en koppling till nordea i dagläget eller en humm på när en sådan inleds?
FD ANSTÄLLD
Vi arbetar ständigt med att utöka antalet banker som man kan koppla eEkonomi mot. Tyvärr går detta arbete inte så fort som vi hade önskat och vad gäller just Nordea har vi inga nya besked att lämna.
NY MEDLEM
Hej!

Fortfarande ingen koppling till Nordea i sikte?
FD ANSTÄLLD
Nej, för närvarande finns det inga planer för en koppling mot Nordea. Har du företagskonto på Nordea man kan kopiera banktransaktionerna från internetbanken och klistra in dem i eEkonomi.
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Hej. Är det bara handelsbanken som har samarbete med Visma för synkronisering av ....

Hej
Jag har i dagsläget nordea som företagskonto. Har förstått att handelsbanken har ett samarbete med visma för synkronisering av konton. Är det något som är på gång med Nordea också eller måste jag byta bank om jag vill få lättare översikt på inbet/utbetalningar?
NY MEDLEM
"Vi för löpande diskussioner med förhoppning att kunna utöka detta till fler banker i framtiden men vi har inget klart i dagsläget. " sagt av Johan Green. Ingen brådska med dessa löpande diskussioner eller? Ge tydligt besked istället. 
NY MEDLEM
Hej Visma,
Kan ni uppdatera den här tråden? Har det hänt något angående bankkoppling till Nordea? mvh Tania
Hejsan!

Jag ber om ursäkt för att det dröjt innan vi uppdaterat i denna tråden.

Gällande bankkoppling till Nordea så förstår jag självklart att detta är något ni vill ha, det allra bästa hade såklart varit om det funnits 🙂 Men som det ser ut i dagsläget så är det inget som kommer att införas inom den närmsta framtiden.

Vi kommer självklart uppdatera denna tråden om en ändring blir aktuell.

Ha en fin dag!

/Lovisa
NY MEDLEM
Någonting nytt här? Det här borde ju rimligen vara en högprioriterad puck? 
Hej!

Just nu har vi ett stort fokus på bankintegrationerna och som det ser ut just nu så finns Nordea med i planen för 2019. Men det kan komma att förändras då det beror på en del faktorer och förutsättningar 🙂

När vi har mer information så kommer vi uppdatera här i tråden. 

Ha en fin dag!
/Jenny
NY MEDLEM
Vad betyder "stort fokus på bankintegrationerna"? Och i planen för 2019. Pratar vi december 2019 eller vad är utsikterna? 
Vilken typ av funktionalitet kan man vänta sig? 
NY MEDLEM
Nu är det ett halvår sedan ni skrev att Nordea finns med i planen, hur ser det ut nu? Det är en efterlängtad funktion med en aktiv koppling mot Nordea och jag hoppas att det är något som kommer inom kort.
Hej!

En bankkoppling med Nordea är inte planerat att införa inom kort men det är något vi jobbar på. Det krävs planering tillsammans med banken för att göra någon förändring och vi har en aktiv diskussion tillsammans med dem. När vi har någon ny information så återkopplar vi självklart till er!

/Jenny
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar