Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Förvalt bokföringskonto hos leverantör - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Jag vet att i Visma eEkonomi så "minns" programmet tidigare använt bokföringskonto hos respektive leverantör. Det är i.o.f. bra men det innebär ju också att om det blivit fel en gång så blir det lätt fel sedan också. Med utgångspunkt från en redovisningsbyrå tycker jag det skulle finnas möjlighet att välja vilket konto som ska var förvalt hos varje leverantör. Byrån skulle då ha möjlighet att förinställa bokföringskontona åt företagaren för att underlätta dennes arbete.
3 Kommentarer
Hejsan!

Tack för att du lyft ett önskemål gällande eEkonomi 🙂

Om jag förstår dig rätt så vill du som redovisningsbyrå ha möjlighet att på respektive leverantör välja vilket konto som borde föreslås när kunden lägger in en leverantörsfaktura :)? Jag håller med dig om att det vore en smidig funktion och att det skulle hjälpa er kund att bokföra på rätt konton om de lägger in sina leverantörsfakturor själva. 

Önskemålet är väldigt nytt så vi kommer ha din tråd under uppsikt för att se hur den utvecklas. Jag rekommenderar alla användare som har samma önskemål att gå in och rösta på tråden eller skriva en kommentar.

Vi återkommer självklart här i tråden om en ändring blir aktuell.

Ha en härlig tisdag!

/Lovisa
NY MEDLEM
Hej! Jag röstar för att detta ska gå i både admin o e-ekonomi! Mvh Carro
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu