Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 

Idrottens baskontoplan

Status: Utvärderar

Skulle tycka det vore oerhört värdefullt att kunna använda Idrottens baskontoplan i Visma eEkonomi i stället för den nu enda möjliga baskontoplanen. Då Visma nu inlett samarbete med RF och därmed kan få många ideella idrottsföreningar som kunder så tror jag många föreningar skulle uppskatta den möjligheten. Ställer till en hel del extraarbete och förvirring vid byte av bokföringssystem från t.ex. Fortnox om man också tvingas byta kontoplan. Vill alltså ha en valmöjlighet vilken kontoplan som jag kan använda.

Vänliga hälsningar,
Ragnar Botnen
Kassör IFK Österåkers BTK

6 Kommentarer
My Janhall
MODERATOR

Hejsan! 

Under Inställningar - Import och Export - Import av export av kontoplan kan ni importera externa kontoplaner. Har ni testat detta i programmet? Jag tänker nämligen att detta bör fungera för er. 🙂 

Återkom gärna annars så får vi ta det en vända till! 
/My 

Hej My!

Hittade en annan tråd som handlar om samma problem. Där tycks man ha kommit fram till att det inte går att göra så då det blir konflikter på befintliga konton. Du har varit inne och skrivit i den tråden också: https://forum.vismaspcs.se/t5/Diskussion-i-Visma-eEkonomi/Byta-kontoplan/m-p/184389

/Ragnar

MattiasF
NY MEDLEM

Kan bara hålla med OP.

 

Vi har precis bytt till Visma online under premissen att det var anpassat till föreningars behov. Högt på kravlistan är precis möjligheten att använda Idrottens Baskontoplan.

My Janhall
MODERATOR

Ber om ursäkt, det är jag som har rört ihop det.
Jag flyttar din tråd till kategorin för Idéer till Visma eEkonomi så ska vi se över möjligheterna för detta framåt. 

Trevlig helg! 
/My 

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 

Hej,

Vi är en idrottsförening som nyligen skaffat Visma eEkonomi eftersom det erbjuds via Riksidrottsfrbundet. Upptäckte dock genast att det inte verkar finnas möjlighet att använda idrottens baskontoplan, vilket var en stor besvikelse. Det utgår man ju ifrån när lösningen marknadsförs till idrottsföreningar specifikt.

 

Det finns en "idé" inlagd ang. detta från februari, med status "utvärderar". När kommer ni att fixa det här? Vi planerar börja använda eEkonomi från 1/7, tror ni det kan vara fixat till dess?

/Torbjörn