Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
UTFORSKARE

Inventarienummer i inventarielista - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Jag undrar varför inte inventarienumret kommer med i inventarielistan vid utskrift?

För oss är numret vad vi använder för att hålla rätt på inventarierna, namnet är bara en beskrivning av vad inventarien är. Vi har precis övergått till att använda registret i eEkonomi istället för ett separat manuellt register, men det här är en stor brist som får mig att överväga att återgå till ett separat register. Det kan ju inte vara meningen att jag först ska skriva ut en inventarielista från eEkonomi, och sedan en manuell lista på vilka nummer inventarierna har, när numren finns i eEkonomi från början. Vad är då poängen med att ens numrera dem i eEkonomi?

Är det dessutom inventarienumret som är till grund för sorteringen i listan så framgår inte det utan listan blir svår att överblicka. Utan inventarienumret hade jag förväntat mig att listan är i datumordning.
2 Kommentarer
ANSTÄLLD
Hej Arash,

I dagsläget är det en begränsning på utskriften att inventarienumret inte kommer med på inventarielistan. Ett mycket bra förslag för att få en mer överblickbar vy på utskriften. Det blir ett förbättringsförslag som jag tar vidare till vår utvecklingsavdelning. Tack för att du tog dig tid att reflektera och skriva ditt önskemål till oss.

Vänligen,
Amanda
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu