Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
LW -60
UTFORSKARE

Kolumn med månadens periodiseringar i utskrift

(uppdaterad av My Janhall ANSTÄLLD ‎2021-04-08 15:29 )
Status: Utvärderar

När man väljer Printern -> Kommande periodiseringar (eller: Bokföring -> Rapporter -> Kommande periodiseringar) och skriver ut - på skärm eller papper (så jag slipper höra att jag är gammalmodig) - så finns det olika kolumner. Jag har jobbat med  periodiseringar så länge jag kan minnas och saknar en kolumn,  där det står en summa på periodens periodisering.

 

Varför: jo, det är inte ofta det händer, men när inte listan stämmer med bokföringen, är det enklare att pricka in vad som blivit fel. Denna månad har jag av någon outgrundlig anledning en diff på  1730. Jag har kolumner för totalbelopp, vad som ska periodiseras totalt sett, återstående månader samt återstående belopp. Men jag saknar vad som periodiserats denna månad. Nu måste jag räkna fram det manuellt för att jämföra mot kontoutdraget. Det är ju lite ont om plats. Kanske man skulle kunna byta ut en av kolumnerna med en kolumn som berättar vad som periodiserats denna månad.

 

Man kanske skulle kunna byta ut innehållet i kolumnen "Periodiseras" så att kolumnen beskriver vad som periodiserats denna månad istället för att visa klumpsumman som skall disponeras på x antal månader.

 

Mvh Lena

2 Kommentarer
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
LW -60
UTFORSKARE

Tack, att ni sätter status i "Utvärderar". Jag vill bara påpeka, att jag inte hittar några manuella transaktioner på kontot vilket brukar vara det som ställer till det. Ibland ser man inte skogen för alla träd, men nu finnar jag som sagt inga manuella transaktioner som har ställt till det hela.