Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Irina_
NY MEDLEM

Kopiera leverantörsfakturor - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Hej! Jag får likadana fakturor från leverantörer varje månad. De ska fördelas med samma belopp på samma resultatenheter. Jag skulle vilja kopiera gamla leverantörsfakturan men hittar inte funktionen. Lägger jag in som en ny faktura så får jag bara förslag på konteringen men inga resultatenheter eller belopp...
8 Kommentarer
My Janhall
MODERATOR
Hej Irina, 

Funktionen för att kunna kopiera leverantörsfakturor finns inte idag men precis som du säger så kommer samma konton upp som förslag nästa gång du gör en leverantörsfaktura till leverantören.
Om jag har förstått dig rätt så vill du även att resultatenheten som användes på kontot sist på leverantörsfakturan också ska komma upp eller en kopieringsfunktion för leverantörsfakturor? 

Förklara gärna lite vad du är ute efter eller om det är något jag missat så kan vi kika närmre på det. 

Ha en fin dag! 
/My  
Irina_
NY MEDLEM
Det stämmer. Jag vill att även resultatenheter och belopp ska komma upp. Jag har jobbat hittills i SPCS administration och där gick det att kopiera leverantörsfakturan i sin helhet. Precis likadan funktion som ni har för kundfakturor
MVH. Irina.
Jenny Sjöström Sannéus
APPLICATION SPECIALIST
Hej!

Tack för ditt önskemål! 

Jag rekommenderar alla användare som önskar samma sak att följa eller lämna en kommentar i tråden. Sker det några förändringar gällande detta kommer vi uppdatera tråden. 

Ha en fin dag!
/Jenny
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny
 
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
Lovisarojd
NY MEDLEM

Hej,

 

Jag är också väldigt intresserad av den här funktionen. Vi får likadana fakturor varje månad som fördelas över samma resultatenheter - det kan vara mellan 50-70 rader som man behöver göra om. Vore smidigt om det fanns en kopiera-funktion. 

MikaelT
UTFORSKARE

Hej!

Samma gäller här, möjlighet att kopiera återkommande lev.fakturor.

Linda_37
NY MEDLEM

samma här