Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Koppla lönebesked till projekt - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Jag saknar möjlighet att koppla ett anställd eller lönebesked till ett projekt vid skapande. Såvitt jag vet så måste man först skapa lönebeskedet. När det är skapat så kan man editera det och koppla det till projekt. Detta bäddar för att man missar att göra det.

Jag föreslår att man kan tilldela projekt på de anställda, alternativt att man kan tilldela det när man skapar lönebeskedet. Om man har flera projekt på en anställd så skulle man t.ex. tvingas att aktivt välja mellan projekten (eller att aktivt välja inget) när man skapar ett lönebesked.
4 Kommentarer
APPLICATION SPECIALIST
Hej Jonas!

Tack för ditt önskemål och jag förstår att det hade underlättat att kunna plocka ett projekt direkt på lönebeskedet istället för att behöva göra det på verifikationen i efterhand. I dagsläget är det inte planerat att införa något förändring men självklart finns ditt önskemål kvar hos oss för framtida förbättringar 🙂

Ha det fint!
/Jenny
NY MEDLEM
Hej! Jag saknar också möjlighet att projektföra timmar. I nuläget kan jag bara projektföra HELA månadslönen på ett ovh samma projekt. Är det enda sättet att dela upp lönen att kreditera den och manuellt debitera den på nytt på olika projekt?
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Ny
 
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu