Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Engstedt
NY MEDLEM

Lägga till textrad i artikelregistret

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-06-02 11:28 )
Status: Inte planerad just nu

I vår verksamhet hade det varit ypperligt att ha ett fält/artikel där man kan lägga till en beskrivande textmassa. Vi har ofta rätt så komplicerade specifikationer på våra olika artiklar och att manuellt klistra in dem som ett textfält nu varje gång vi offererar etc, är onödigt tidskrävande. Borde vara (?) en ganska enkel sak att bara lägga till ett fält med plats för en textmassa (och även möjlighet att lägga till en thumbnail bild hade varit fantastiskt). 

3 Kommentarer
Fanny Örnberg
ANSTÄLLD
(uppdaterad av Fanny Örnberg ANSTÄLLD ‎2021-08-27 08:45 )
Hej Engstedt,

Du kan lägga till en textrad per artikel när du skapar en offert/order/faktura. Under artikelraden har du ett grönt plus som heter Ny textrad, när du trycker på plusset så kan du lägga in den text som du vill koppla till artikeln. Kanske är det detta som du gör i dagsläget?

Om jag förstår dig rätt så vill du istället kunna skriva texten på själva artikeln under Försäljning - Artiklar som sedan kommer med som en textrad automatiskt när artikeln läggs till på en offert/order/faktura? Så att du inte behöver skriva in det manuellt i en ny textrad varje gång?

Återkoppla gärna om det är såhär du menar så kan jag ta vidare ditt önskemål!

/Fanny
Engstedt
NY MEDLEM

Hej, 

 

 bättre sent än aldrig - ja, rent krasst så saknas det mycket rörande just artiklar i Visma. Vi vill ofta knyta ev dokument, samt generell data till vissa av våra artiklar, som sedan visas i offerter/beställningar etc. 

Hanna Bergqvist
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej,

 

Tack för din idé! I dagsläget gäller fortfarande min kollega Fannys svar om att man får använda textradfunktionen. 

 

Ha en fin dag!

 

/ Hanna B