Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Emfraden
NY MEDLEM

Lättare att koppla eEkonomi till Zapier

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-02-15 09:58 )
Status: Utvärderar

Jag driver byrå och vill skapa en lösning åt min klient med Zapier. Jag stöter på problem när jag ska koppla eAccounting till Zapier på två sätt.

 

Först stöter jag på ett problem när jag är inloggad med byråns användare och vill koppla min klients eAccounting till Zapier. Då visar det sig att jag bara kan koppla byråns eAccounting till Zapier. Här skulle jag önska att det gick att välja mina klienters eAccounting som alternativ i Zapier.

 

Vid ett andra försök att koppla min klients eAccounting till Zapier loggar jag inte på min klients användare i eAccouting. Då visar det sig att min klient har tre företag kopplade till sin Visma-användare - två inaktiva och ett aktivt företag. När jag är i Zapier och ska koppla klientens aktiva företag till Zapier går det inte. Det kommer ett förvalt alternativ i form av ett av de inaktiva företagen i Zapier. Här skulle jag först och främst vilja önska att det gick att ta bort inaktiva företag från min klients användare. Om jag i framtiden skulle stöta på att mina klienter har flera aktiva företag kopplade till sin Visma-användare så skulle jag önska att det gick att det gick att välja bland de aktiva företagen i Zapier.

 

Hoppas det går att lösa inom en snar framtid!

1 Kommentar
Emil Hildingsson
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar

Hej Emfraden, 

Jag har lyft denna problematik med vår utvecklingsavdelning så vi har det under uppsikt för framtiden. 

Tyvärr kan jag inte säga någon tid eller datum då detta kan tänkas finnas i integrationen men vi har med det i vårt arbete framåt! 

/ Emil H