Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Leveransdatum sparas inte - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
När vi anger leveransdatum på kundfakturan och sparar den som utkast har datumet ändrat sig till aktuellt datum när vi plockar upp fakturan igen. Det är sällan som leveransdatumet är samma som fakturadatum så detta är ett problem för oss.
5 Kommentarer
MODERATOR
Hej!

När man sparar fakturor som utkast läggs dagens datum. När du sedan plockar upp fakturan igen för att fortsätta jobba eller bokföra den läggs den med dagens datum.
Om det är andra datum som gäller behöver man justera detta. Det är för att datumen kan ändras från att man sparar utkasten tills att man fakturerar. Då kan även leveransdatum har ändrats. 

Ha det gott!

/Sofia 
NY MEDLEM

Hej,


Tidigare har det fungerat att fakturadatum ändrats vilket är normalt och helt ok, men leveransdatumet har stått kvar från första utkastet. Går det inte att fixa i programmet så det fungerar igen? Nu måste vi gå in och ändra på alla vilket innebär att vi inte kan massbereda fler fakturor åt gången utan måste bokföra och skriva ut en och en vilket är väldigt tidskrävande.


Med vänlig hälsning,
Malin
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Som det ser ut idag så är det såhär det fungerar. Men i och med att du anser detta som tidskrävande så ska jag föra vidare ditt önskemål. Detta är inget som vi idag arbetar med men jag tar vidare ditt förslag för diskussion. 

Ha en fin dag! 

/Hilda 
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
NY MEDLEM
(uppdaterad av Magnus ‎2019-11-05 11:07 )

Som beskrivet i rubriken. När jag skapar ett fakturautkast och sätter ett leveransdatum så verkar inte detta datum sparas då jag sparar utkastet. Det ändras till innevarande datum då man öppnar utkastet vid senare tillfälle. Känns som det smugit in en liten bug i programmet här va?