Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Tore A
NY MEDLEM

Medlemsbevis i förening

Status: Inte planerad just nu

I vår förening börjar vi använda eEkonomi för Föreningar nu i januari 2021. Kundregistret = medlemsregistret är inlagt. Vi kommer börja fakturera aktiviteter (= artiklar) senare i år och då använda  hela kedjan av automatiska funktioner t.o.m bokföring av mottagna betalningar. Nu håller vi på att registrera     betalningar för medlemsavgift som kommit in utan att ha varit fakturerade. Vi har tidigare under 2020 skickat ut betalningsavier. Vår avsikt är att för nästa år, 2022, skicka fakturor för medlemsavgift från eEkonomisystemet. Nu behöver vi göra två saker:

1) Registrera ett medlemsnummer. Det finns ingen plats för detta i "kundbilden" och vi har tillfälligt använt platsen för personnummer. Vi har olika medlemskategorier och det räcker inte att använda kundnummer.  Kan detta ordnas?

2) Utfärda medlemsbevis. Detta kan ses som en kvittens för mottagen medlemsavgift. Vi behöver kunna skapa en pdf att skicka som e-post eller för utskrift hos oss. Jag ber om återkoppling i denna fråga för att gå igenom vilken info som skall ingå i medlemsbeviset.

2 Kommentarer
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
Fahlan
NY MEDLEM

Vilken del är det som inte är planerad just nu?

 

Vi har också behov av att kunna skriva ut/skicka medlemsbevis.
Det verkar gå i en annan version av Visma:
https://www.vismaspcs.se/visma-support/visma-forening/content/online-help/utskrifter-medlemskort.htm