Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Offerter till företag exkl. moms i den grå rutan

(uppdaterad av Tinna Gunnarsson MODERATOR ‎2020-02-27 08:22 )
Status: Inte planerad just nu

Som företag är det standard att visa pris exklusive moms på en offert. Idag så visar totalen på offerten inklusive moms. Flera gånger har jag fått förklara att totalpriset är inklusive moms, då de trott att det var priset exklusive moms. 

 

Det borde därför finnas en funktion där man kan välja att visa priset exklusive moms. Kanske ett reglage under inställningar. Är denna funktion aktiv så visas priset i den grå boxen alltid utan moms.

4 Kommentarer

Hej Oskar,

 

Funktionen som visar priser exkl. moms för privatpersoner finns i programmet idag och visas på artikelraden. Du gör inställningen under Inställningar - Företagsinställningar - Faktureringsuppgifter - Bocka i "Visa priser exkl. moms för privatpersoner". I den grå rutan längst ner till höger visas dock alltid totalt belopp att betala inkl. moms. 

 

Ha en fin dag!

 

/Tinna

NY MEDLEM

Hej Tinna,

 

Ja, det vet jag givetvis. 

 

Det jag menar är att Totalpriset i den grå rutan borde visa exkl. moms. Det skulle göra offerten tydligare. Det är mycket begärt av en kund att läsa det finstilta i offerten. Ibland tittar de bara snabbt och då vill man rätt pris är det de ser.

 

Så detta är mitt önskemål om förbättring.

Hej Oskar,

 

Misstänkte att det var så men ville vara säker. Jag gör om din fråga till en idé och så får våra programspecialister göra en utvärdering. 

 

Tack för att du hörde av dig och ha en fin dag!

 

/Tinna

APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu