Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Emfraden
NY MEDLEM

Order i mobilen - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Jag har aktiverat Offert & Order för Visma eEkonomi och tänkte börja använda denna funktion i appen på mobilen. Det visar sig att denna funktion inte kommer upp. Kan det vara så att denna funktion inte finns med i appen? Hur har ni då tänkt att man ska hantera order på springande fot?

Jag har även provat att logga in på Visma eEkonomi via webbläsaren istället men det upplevs inte vara helt kompatibelt med mobilen.
5 Kommentarer
Emil Hildingsson
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Offert och order funktionen i programmet är i dagsläget endast tillgänglig när du arbetar via en webbläsare. 

Vi kan ta med oss detta som ett förbättringsförslag framåt men det är inget som finns planerat i dagsläget. 

Om detta är en viktig del i ditt företagande kan du komma runt det genom att använda webbläsaren i din mobil och där logga in på hemsidan.

Med vänliga hälsningar
Emil H
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
Kenneth2
NY MEDLEM

Obegripligt att offerter och order inte finns med i appen. Det är just dessa funktioner som jag har behov av att kunna se när man är ute på fältet. Att kunna göra och se fakturor är något som man gör hemma på kontoret i lugn och ro. 

overkligheten
UTFORSKARE

Enig.

camillalilja
ANSTÄLLD

Vi ska nu börja och titta på hur offert och order skulle kunna inkluderas i eEkonomis mobilapp. Som ett första steg i detta arbete har vi publicerat en undersökning där vi eftersöker våra kunders åsikter om hur detta ska fungera. Denna enkät finns tillgänglig i webbversionen av eEkonomi, men eftersom ni har lämnat feedback på detta tidigare här i forumet vill vi även dela undersökningen här för att vara säkra på att vi fångar upp alla åsikter. I slutet av undersökningen har ni även möjlighet att ange ert intresse om ni skulle vilja ställa upp på en djupare intervju kring offert och order eller användartesta de förslag vi kommer att ta fram på hur det skulle kunna fungera.

 

Era åsikter är jätteviktiga för oss och vi är tacksamma för er hjälp!

 

Till undersökningen