Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Jessica71
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Överföra mellan egna konton

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-02-19 08:59 )
Status: Utvärderar

När jag lägger upp ett eget bankkonto går det inte att matcha bankhändelser på så vis att bankhändelsen försvinner från omatchade transaktioner från båda kontona. Den läggs upp som bokförd på båda kontona men den ligger kvar som omatchad på det kontot som jag inte utgick från. Det betyder att det är lätt hänt att en transaktion bokförs dubbelt. Jag måste alltså gå in och ta bort transaktionen manuellt, vilket blir ett dubbelarbete. Den finns alltså både som bokförd och omatchad på det kontot som jag matchar mot.

3 Kommentarer
Numbers_and_Friends
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Jag saknar också funktionen att kunna välja överföring mellan egna konton på andra konton än Skattekontot.. vore så mycket smidigare.. jag har löst det så att på sparkonton (där pengarna bara flyttas mellan sparkonto och företagskonto) läser jag inte in kontoutdraget alls, utan gör dessa transaktioner från företagskontot och kollar av nu och då att inget annat hänt från kontot.. detta är förstås inte optimalt, men kapar lite dubbelarbete iaf.

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
Pacsac
CHAMPION
(uppdaterad av Pacsac ‎2021-03-25 13:03 )

Fixar ni också till krånglet vid överföring från/till valutakonto, idag måste man ändra bankhändelsen och ange den som utlandsbetalning (!)