Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Peter Olsson
NY MEDLEM

Översikt "pågående ordrar"

Status: Inte planerad just nu

Hej, 

Jag jobbar ofta åt samma kunder men med olika korta projekt/utbildningar och det vore otroligt smidigt att få en kort summering/översikt av vad resp order handlar om bara genom att dra muspekaren över när jag är i vyn "pågående ordrar", då slipper jag klicka in på varje enskild order för att sen backa och fortsätta leta. 

 

Jag förklarar gärna mer om önskemålet verkar otydligt. 

Med vänlig hälsning,

Peter

6 Kommentarer
Teamship
NY MEDLEM

Jag har ett stort antal ordrar från samma kund. Om jag vill gå in och justera en specifik order så är det svårt att veta vilken av alla ordrar det är som jag ska öppna, alla ser ju likadana ut frånsett ordersumma och planerat leveransdatum (när ett sådant finns). och för flera av mina ordrar är ordersumman densamma eller  så gott som samma som ordersumman på andra ordrar. Jag skulle för att föreslå en lösning vilja ha möjligheten att märka en order med ett fritextfält (som ska vara sökbart) så att det är lätt att hitta en viss order i listan. Det vore också bra om jag som en slags förhandsgranskning kunde få upp vissa data om ordern om jag höll muspekaren (utan att behöva klicka) på de respektive orderraderna. 

Pacsac
CHAMPION

En önskan som funnits (men glömts/gömts bort) sedan läänge

 

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu

Hej!

 

Tack för ert önskemål. För att jag ska kunna ta vidare detta för diskussion hade jag velat ha lite input på vad ni hade velat se i denna översikten.

Hur hade ni velat att det skulle presenteras? En till kolumn i översikten och vad skulle den i så fall presentera? 

 

Kommentera gärna vilken information ni hade velat se och hur den i så fall skulle presenteras i översikten. 

 

Ha en fin dag! 

 

/Hilda 

Pacsac
CHAMPION

en kolumn där man kan identifiera respektive order t.ex,

- kundens ordernummer

- artikelnummer

 

 

Peter Olsson
NY MEDLEM

Jag tänker ngt i stil med ett ämnesfält eller märkning eller något som kan ge en snabb blick på vad just den ordern handlar om. Många gånger har jag jobb åt samma kund med snarlik kostnad men vitt skilda uppdrag, då vore det smidigt att kunna så att det är ”jobb XXX” eller ”jobb YYY” när man drar muspekaren över eller klickar på raden, för att slippa öppna hela ordern. 

Andreas1000
UTFORSKARE

Det skulle vara mycket bra om order- och fakturalista fick en kolumn med "orderreferens". I kundhistorik på kundkortet finns tre vyer "Kundfakturor", "Ordrar" och "Offerter". Denna kolumn skulle behöva visas i alla dessa vyer.