Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Joakim2
NY MEDLEM

Paypal, valutakonto kräver IBAN i eEkonomi

Status: Utvärderar

Jag har redan flera kunder som har konton för löpande in- och utbetalningar (mest inbetalning från kunder) kopplat till företagets webförsäljning.  Inbetalningar kommer i den valuta som kundens kunder använder om mitt kundföretag tillåter olika valutor. I många fall finns uppemot 10 olika valutor i Paypalkontot och det är omöjligt att stämma av ett saldo per ett visst datum. Paypal är inte direkt användarvänligt för redovisningsbyrån. Det som skulle underlätta enormt är om man kan lägga upp ett bankkonto för de olika valutorna, ett konto per valuta och sorten valutakonto i eEkonomi. Samtidigt kräver Visma eEkonomi att IBAN anges. Paypal har inget IBAN. Ni behöver ta bort obligatoriet att ange IBAN på ett valutakonto. Detta är mkt viktigt för det här växer hela tiden, allt fler jobbar i Paypal och näthandeln ökar exponentiellt. Snälla fixa detta snarast.

3 Kommentarer
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
JgbPtl
NY MEDLEM

Det här har varit ett känt problem för Visma i flera år men de verkar tyvärr inte bry sig. Sättet runt detta är att skapa ett falskt IBAN (finns verktyg för det på nästet).

Har liknande problem, att IBAN krävs. Jag behöver lägga upp ett USD valutakonto med Transferwise men kan inte för att eEkonomi kräver IBAN.