Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Magnus78
NY MEDLEM

Plocklista - eEkonomi

Status: Utvärderar
Jag vill kunna skriva ut en lista på alla ofakturerade ordrar som en plocklista.

För mig skulle det fungera bra om man kan "utöka" alla ordrar så att all information visas och sedan möjlighet till utskrift. Jag vill alltså ha alla i en följd på samma papper om de ryms.
15 Kommentarer
Emelie Citron
ANSTÄLLD
Hej!

Vi pratade om plocklistor i ett tidigt skede när vi utvecklade orderfunktionen men kände oss osäkra på hur många av våra kunder som verkligen använder sig av detta. De kunder vi kontaktade hade inte behov av plocklista så vi valde att avgränsa det tills vidare. Vi har inte planlagt att införa plocklista just nu, men det ska bli intressant att följa tråden och se om det är fler som har samma behov som du!

//Emelie
Hej!
Jo, jag efterlyser det med. Måste vara en enkel sak att få till så vi kan skriva ut en orderlista?
/Mathias
Emelie Citron
ANSTÄLLD
Hej!

Hur komplicerad en funktion är att lägga till har oftast inte så stor betydelse för om den kommer med i programmet eller ej. Det viktiga är att funktionen är av den typ att den gynnar den stora massan, och som det ser ut just nu så är det inte så många som önskat plocklista. Men tråden är ganska ny så jag kikar in här med jämna mellanrum för att se hur önskemålet utvecklas!

//Emelie
🙂
AndreasSandin
NY MEDLEM
Håller med Mathias, plocklista skulle vara till stor hjälp, vilka planer finns nu?
jibox_
NY MEDLEM
Vill också ha plocklista..  Hur kan man inte prioritera en plocklista i en webbshop ? skulle vilja att någon talar om för mig vart jag se alla samlade ordrar ex, om det kommit in 30 ordrar så skulle jag vilja ha en lista så man kan skriva ut en plocklista eller bara bocka av vilka som man plockat/fakturerat  
jibox_
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette orderlista/plocklista i webbshop plus kopplat med eekonomi ?.

Hej,

Skulle vilja att någon talar om för mig vart jag se alla samlade ordrar ex, om det kommit in 30 ordrar så skulle jag vilja ha en lista så man kan skriva ut en plock/orderlista eller bara bocka av vilka som man plockat/fakturerat . Har PAYSON faktura just nu och när man får en order så syns det inte i fliken "webbshop-order" ..

Det enda smidiga sätt för att kunna sålla ut eller skriva ut en plock/orderlista är att rota runt i mailen där alla kopior på beställningar hamnar! Kan ju inte va tänkt att man ska göra så?

Är jag helt ute å cyklar eller finns det inget bra sätt att hålla koll på inkommande beställningar och ordrar ?   

Lasse_23
NY MEDLEM

Hej,
Skulle också gärna använda en plocklista om man kunde lista antal order per dag eller vecka eller per kundnummer, helst någon sökfunktion som kan avgränsa urvalet.

Söka per orderdatum fungerar inte för mig då vi vi har leveranser spridda över flera veckor framöver


Fd medlem
Inte tillämpbar
Hej!

Vi på Lagerkoll har stöd för plocklistor, dels kan man klarmarkera för plockning så skjuts den klarmarkerade ordern ut till mobilappen, men det går även att få ut en en samlad pdf med upp till 25 ordrar i en och samma fil för alla ordrar som ligger som klara för packning. Vi kommer göra lite förbättringar kring plocklistor på sikt med, just för att kunna hantera lite fler ordrar smidigare i ett flöde, men ta gärna en kik på https://vismaspcs.se/lagerkoll, eller gå in på https://www.lagerkoll.com och registrera ett kostnadsfritt prova-på!

Hälsningar,
Marcus N
Lagerkoll
AWF___
UTFORSKARE
Även jag efterlyser plocklista att kunna skicka till mina leverantörer. I dagsläget tar jag ut en orderbekräftelse där jag själv får gå in i Acrobat och radera vissa uppgifter. Skulle bespara mig mängder av tid om denna funktionen fanns i programmet istället. Tack!
Fatin Masa-E
ANSTÄLLD
Hej!

Ber om ursäkt för att det har dröjt men vi har påbörjat en förundersökning om funktioner relaterat till lagerhantering i eEkonomi och självklart behöver vi er hjälp! 

Kom gärna med era synpunkter i formuläret som ni hittar i den här tråden: Undersökning om lagerhantering i eEkonomi (undersökningen avslutad)

Tack på förhand!
Coffee Solutions
NY MEDLEM
Ser gärna att plocklista kommer med som en funktion
Fatin Masa-E
ANSTÄLLD
Hej! 

Vi har kommit framåt i utvecklingen av lagerhantering i Visma eEkonomi och behöver er hjälp igen för att komma vidare. Trots att den här trådens ämne (plocklista)  för tillfället inte är en första prioritering i jämförelse med manuella in-och utleveranser samt inventering, så tror vi ändå att er input är värdefullt oavsett. 

Vi har nu en ny anmälning för att hjälpa oss undersöka vidare. Du finner tråden här.
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
NewWays
NY MEDLEM

Hej!

Tack för ett jättebra program och de nya lagerfunktionerna funkar väldigt bra.

Det vi saknar nu är dock stöd för plocklista, vilket vi har ett väldigt stort behov utav om vi ska kunna hantera paketeringen av beställningar som kommer in på ett smidigt sätt.

Just nu skriver vi ut beställningar och använder utskriften som en plocklista, men då lagerplats/lagerreferens inte kommer med i utskriften så är det minst sagt inte så smidigt.

 

I artikelregistret ( visma lager ) har vi ett fält som heter Lagerreferens som vi vill gärna har med på en plocklista. Det är bara det fält som saknas när man skriver ut ordern för packning.

all annan information kan vara samma som på ordern.

Jag hoppas att vi snart får se stöd för detta också. Fortsätt med det bra arbetet ni gör!