Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Knivmannen
NY MEDLEM

Prislistor och rabattavtal

(uppdaterad av My Janhall MODERATOR ‎2021-02-09 15:55 )
Status: Utvärderar

Jag saknar möjligheter att kunna skriva rabatter på raderna eller ge kunderna en procentuell fakturarabatt. Till exempel till återförsäljare och liknande.

4 Kommentarer
My Janhall
MODERATOR

Hejsan! 

På kundkortet kan du ge kunderna en procentuell fakturarabatt, om du går till Försäljning - Kunder - klickar på kunden - Redigera så kan du vid Betalning ange Kundrabatt i procent. När du sedan skapar en faktura på kunden och hämtar en artikel så kommer automatiskt den procentuella rabatten dras av på totalbeloppet. Tänkte om det var en sådan funktion du var ute efter? 🙂 

/My 

Knivmannen
NY MEDLEM

Njae, det är tyvärr inte lösningen som jag söker. Det är nog snarare olika prislistor samt rabattavtal som behövs. Nu har jag hittat en lösning och det är er partner Lagerkoll där man kan göra detta. Det kommer nog att fungera, men det är en tilläggstjänst som kostar mig ytterligare 3000:-/år vilket jag kan tycka är mycket onödigt att dessa funktioner inte redan finns i programmet. Nu måste man jobba med två olika system och det var inte riktigt min tanke med att byta från Administration.

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
Coffee Solutions
NY MEDLEM

Detta är något som efterfrågats under flera år och som kommit upp i detta forum massor av gånger.

Vi känner oss snart tvungna att byta affärssystem om inte detta snart blir en funktion där man kan koppla en prislista till varje specifik kund.

Just nu känns det som man "bryter" benen varje gång man skall fakturera då vi har många kunder med olika rabatter.