Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Cilla_1
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ

Procentuell höjning av hyror och förfallodag sista dagen i månaden

Status: Utvärderar

Hej!

 

Jag använder återkommande fakturor för att hantera hyresaviseringar för en av mina kunder. Jag saknar framför allt två funktioner för att det ska fungera bättre.

 

Möjlighet att höja hyrorna procentuellt för flera hyresgäster samtidigt. En gång om året är det en generell hyreshöjning och då vore det smidigt att kunna kryssa i vilka hyresgäster som berörs av höjningen och hur många procent nuvarande hyra ska höjas med avrundning till jämna kronor.

 

I dagsläget lägger man in betalningsvillkor 30 dagar men när det gäller hyror vill man att förfallodatum ska vara sista dagen i månaden oavsett hur många dagar månaden innehåller. Med nuvarande upplägg blir det bara rätt för månader med 31 dagar. För alla andra månader blir förfallodatumet första eller tredje dagen i följande månad. Skulle vara önskvärt men en funktion när man lägger upp återkommande fakturor där man även kan lägga in att förfallodatum ska sista dagen i månaden.

 

Är det någon annan som har andra förslag på förbättringar/kompletteringar?

2 Kommentarer
Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Utvärderar
 
Andreas83
NY MEDLEM
(uppdaterad av Andreas83 ‎2021-01-02 22:31 )
  • Håller med, har inte använt Visma mer än en någon månad men saknar redan funktionen med förfallodatum sista dagen i månaden.