Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

Projekt som kolumn i listläget över kundfakturor/ordrar/offerter - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Vi fakturerar alltid i "Projekt" och det innefattar alltid ett antal fakturor per projekt.

När jag går in på sidan "Kundfakturor" så vill jag se kolumnen "Projekt" på översta raden bredvid "Typ", "Kategori", "Kundnummer" etc
Det skulle underlätta otroligt att få en överblick över vilka fakturor som gått ut på respektive projekt och dessutom kunna sortera den kolumnen så att alla projektnummers fakturor tydliggörs efter varandra.

Det här borde inte vara en större åtgärd och jag ser fram emot återkoppling.
16 Kommentarer
Hej Krister!

Tack så mycket för att du tagit dig tid att lyfta ett önskemål här på vårt supportforum 🙂

Om jag förstår dig rätt vill du ha en till kolumn som heter "Projekt" när du står i listläget över dina kundfakturor under Försäljning - Kundfakturor. Hojta gärna om det är så att jag missuppfattat dig! 

Din tråd är väldigt ny så vi kommer ha den under uppsikt för att se hur den utvecklas. Vi rekommenderar alla användare som har samma önskemål att gå in och rösta på tråden eller skriva en kommentar. 

Vi återkommer självklart i tråden om en ändring skulle bli aktuell.

Ha en fin dag!

/Lovisa 
NY MEDLEM
Det vore mycket underlättande om man kunde få två kolumner till och med. En med projektnummer och en med projektnamn.
På samma sätt skulle två kolumner där projektnummer och projektnamn även visas under leverantörsfakturor.
/Niklas
NY MEDLEM
Detta känns oerhört viktigt. Är oerhört frustrerande när man måste lägga så mycket tid på att leta upp en faktura för ett visst projekt. Vi har också många fakturor för en o samma kund. Om jag går in för att se om ett projekt är fakturerat eller inte så är det väldigt tidsödande. Om projekten fanns med i listan så ser man det omgående.
NY MEDLEM
Snälla Snälla 🙂
Det skulle göra SÅ stor skillnad.
Ytterst tidsbesparande och minskar risken att missa fakturering till 0.

NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette Projektnamn i översikt kundfakturor - eEkonomi Fakturering.

Önskar projektnamn i översikten kundfakturor i alla tre flikar. Utkast, obetalda kundfakturor samt alla fakturor.
I dagsläget är det svårt att hitta rätt faktura då vi kan ha en massa projekt med samma kund. Vi jobbar med projektnamn och det kan bli svårt att hitta rätt projekt då vi inte alltid minns vilken betalande kund ett projekt har.
NY MEDLEM
Hej Lovisa önskar respons kring när ni kan fixa projektnamn i översikten på listan kundfakturor. Saknar detta dagligen. Kan inte vara så svårt att fixa eller?
NY MEDLEM
Har du hört ngt från supporten kring detta. Förstår inte att det ska vara så svårt att fixa en så enkel grej som kan betyda så mycket
NY MEDLEM
Nej. Jag har inte fått nån återkoppling. Däremot får jag nåt slags poäng på nån lista hos Visma. Föga inspirerande.
NY MEDLEM
Det här svaret skapades från ett sammanslaget ämne som hette När kommer möjligheten att se projektnamn i översikten kundfakturor???.

Enormt tidsödande att hitta ett visst projekts kundfaktura när inte projektnamn finns i översikten. Detta borde fixas omgående.
NY MEDLEM
Har det hänt något i denna fråga? Tittar på om jag ska gå över till detta program men har oxå kunder med olika projekt, verkar som det kanske inte blir så enkelt att arbeta i då!
NY MEDLEM
Önskar svar från Visma i detta. Det borde införas snarast. Om så blir fallet så blir det ett bra program
Hej allihopa! 

Nu var det ett bra tag sedan vi återkopplade i denna tråden, jag ber om ursäkt för detta. 

Jag håller med er om att det vore väldigt bra att ha en kolumn för projekt i listläget över kundfakturor/ordrar/offerter eller ett alternativ om man vill ha med detta som en kolumn eller ej. I dagsläget finns det som sagt ingen sådan kolumn. Idén finns med andra ord med på önskelistan 🙂

Jag förstår att ni gärna ser att vi implementerar detta så fort som möjligt men i dagsläget är andra funktioner/förbättringar prioriterade. Däremot finns självklart detta önskemål med i tankarna men som det ser ut just nu är det inte planerat att införas inom den närmsta framtiden.

Ha en fin dag!

/Lovisa
NY MEDLEM
Kämpa på med denna uppdateringen!

Mvh Kim
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
NY MEDLEM

Hej, jag undrar om ni fortfarande om det inte går att få fram projektnamn i listan eller projektnummer om det är enklare men det skulle bespara mig otroligt mycket tid mot att jag idag sitter och skriver manuellt i en bok för att lätt kunna söka fram rätt faktura och i efterskott. 

NY MEDLEM
(uppdaterad av Stefan Persson ‎2020-10-02 17:08 )

Önskar projektnamn i översikten kundfakturor i alla tre flikar. Utkast, obetalda kundfakturor samt alla fakturor.

 

Närmaste framtiden har passerat för länge sedan!!!!