Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NY MEDLEM

QR-kod på fakturan med Swish som betalningsvillkor - eEkonomi

Status: Inte planerad just nu
Vad är QR-koden till för på fakturan? Jag har testat koden med en QR-scanner i mobilen men det kommer inte någonting vettigt som information.

Jag har i alla fall en idé om vad QR-koden skulle kunna användas till. I Swish-appen i mobilen går det att använda en QR-kod-skanner. Om jag skannar QR-koden på fakturan så skulle jag vilja att informationen på fakturan ska komma upp i Swish-appen. På detta sätt kan kunden enkelt betala fakturan med Swish.

Som fler har skrivit skulle jag lättare vilja kunna välja mellan kontant, kort eller Swish på varje individuell faktura istället för att ställa in det i kundens inställningar.
4 Kommentarer
NY MEDLEM
Hej! Den existerande QR-koden fungerar fint att läsa in i bl.a. min bank-app (Swedbank), då kommer all information med som den ska (konto, OCR och belopp). Vet dock inte om den fungerar i andra bank-appar.

Jag håller med dig att det vore fintfint om man kunde göra en Swish-QR-kod på fakturan, som kanske är mer användbart för flera kunder.
APPLICATION SPECIALIST
Hej! 

Precis som Nilsjohan beskriver så är QR-koden idag till för att underlätta betalningarna på banken via mobila-enheter. 

Men jag förstår smidigheten i att kunna välja att den ska fungera med Swish och jag tar vidare det som en önskemål inför framtida utveckling. 

Ha en fin dag! 

/Hilda 

Skulle vilja ha möjlighet att lägga in QR-koden för Swish på fakturorna,. Skulle tex kunna vara ett val i företagsinställningarna att antingen QR-kod (nuvarande) eller QR-kod för Swish.

APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu