Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
Mikael Östergren
UTFORSKARE

Sätta ämnesrad på e-post, filnamn med variabler

Status: Inte planerad just nu

Möjlighet att använda variabler för skapande av dessa (alla texter kanske?).

t.ex.

Ämnesrad/pdf-filnamn: "Faktura %fakturanummer% %ocrnummer% %fakturadatum% %kundbolagsnamn%" (för e-post och utskrift till PDF)

 

7 Kommentarer
slutsteg
UTFORSKARE

Det där hade varit extremt användbart för när kunder svara och inte bifogar fakturan då har man ingen aning om vilken det gäller. 

 

 

Mikael Östergren
UTFORSKARE

Hej,

 

Härligt med reaktion på förståelse för nyttan med denna! Tack.

 

Med ett "hack" lyckades jag med detta i Visma 1000, som vi körde tidigare, att den plockade upp denna information och förde vidare till en PDF-skrivare som skapade ett mejl och bifogad fil: Faktura OCRNUMMER FAKTURADATUM KUNDNAMN(.pdf)

 

Så att kunna få dessa värden automatiskt in i filnamn- och ämnesradsskapande skulle vara guld värt för oss tror jag.

 

Kom igen Visma 🤗! Informationen finns där det är "bara" föra den vidare till rutinen som fyller i fältet för ämne och genererar filnamn. Ni kan ju fortfarande ha defaultinställningar som inte gör att det blir någon skillnad för de som inte vill ändra eller stoppa in dessa. Kan ju vara en hidden-power-user-option, finns variabler så ersätts de med data. Jag ställer upp att BETA-testa funktionen!

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
Mikael Östergren
UTFORSKARE

Besvikelse! 😊

Mikael Östergren
UTFORSKARE

Hmmm... bara nyfiken fråga.

 

Varför motiverar/kommenterar ni inte en statusändring med en motivering? Ni har bevisligen haft den under luppen så det borde finnas något typ av grund för ert beslut? Det skulle välkomnas och ge mer förståelse hur ni tänker. Dessutom kanske göra föreslagna idéer mer genomtänkta från oss användare.

 

Mikael Östergren
UTFORSKARE

Hej igen!

Snälla kan ni ta en titt till på denna?

 

Det är hopplöst när kunder svarar på mejlade fakturor och man inte ser vilken det pga att alla går ut med samma ämnesrad (om man inte ändrar det manuellt innan de skickas).

Det skulle underlätta så vansinnigt denna önskan om möjlighet att sätta dynamiska namn för ämnesrad (och filnamn om man laddar hem) "Faktura %fakturanummer% %fakturadatum% %kundnamn%"

slutsteg
UTFORSKARE

Håller med