Mina produkter

Logga in för att följa kategorier och för att få genvägar i denna meny
avbryt
Visar resultat för 
Sök istället efter 
Menade du: 
NathalieEK
NY MEDLEM

Se skickade betalfiler

Status: Inte planerad just nu

Hej!

Det borde finnas en funktion där man kan se skickade betalfiler och vilka fakturor som har ingått i varje betalfil. Detta vore bra för kunder till redovisningsbyråer som vill se specifikation på vad som ingår i en betalfil som har skickats till banken. I filen till banken syns nämligen inte belopp och leverantör för alla fakturor som ingår i en fil. Man ser bara filen som en klumpsumma. Möjligt att det är lite olika för olika banker, men det borde finnas eEkonomi oavsett. 

8 Kommentarer
LW -60
UTFORSKARE

Om inte annat, borde man kunna se sändningsnumret på betalfilen i en egen kolumn, en kolumn man skulle kunna sortera efter (så man får alla i samma betalfil samlade på rad).

 

Mvh Lena

NathalieEK
NY MEDLEM

Låter smart med en kolumn om man inte kan få en egen vy för skickade betalfiler. 🙂 

AnnicaL
CHAMPION

Informationen finns ju i eEkonomi men inte lättåtkomligt. Om du öppnar en faktura som ingår i en fil kan du se filnumret och klicka på det för att få fram allt som ingick i filen.  Så att lägga upp detta nummer i en egen kolumn är en utmärkt idé! 

 

 

NathalieEK
NY MEDLEM
(uppdaterad av NathalieEK ‎2020-11-18 10:29 )

Jo det känner jag såklart till. Ger förbättringsförslag så att programmet blir ännu mer användarvänligt bara. 🙂 
Det är bra om kunder enkelt kan få en överblick över vad som har skickats till banken.

LW -60
UTFORSKARE

Ja, precis, @AnnicaL , det är inte lättåtkomligt. Jag använder den dock hela tiden för att kolla vilket datum jag skickat iväg en fil och använder den då jag fått någon påminnelse trots jag betalat. Det vore praktiskt att kunna skriva ut en lista. Hände häromdagen att jag skapat en fil, men uppenbarligen glömt skicka den till banken (ja, det var före avstängningen hos Nordea) och då hade det varit praktiskt att skriva en lista att betala efter.

Mvh Lena

 

 

HA____
VISMA CERTIFIERAD BYRÅ
(uppdaterad av HA____ ‎2020-11-19 15:54 )

Det går att få fram alla filer under inställningar -> import och export -> skapa betalningsfil för leverantörsfakturor (LB), det jag saknar där är dock en utskriftsfunktion.

Hilda Kidell
APPLICATION SPECIALIST
Status changed to: Status: Inte planerad just nu
 
LW -60
UTFORSKARE

Hejsan, @Hilda Kidell !

 

Kom på att jag tror vi användare av eEkonomi, skulle vara intresserade av vad ni har planerat för förändringar framöver. När vi ser att status sätts till "Inte planerad nu", så blir i alla fall jag väldigt nyfiken på vad ni verkligen planerar istället, säg ett år framåt. Jag tycker i alla fall att det vore mycket intressant.

Det vore lika kul att även se vad för önskningar vi användare har skickat in, kanske en lista av de 10 mest önskade förändringarna. Vi användare kanske skulle kunna ha en enkel omröstning om vilka tre förändringar vi vore mest intresserade av att få det närmsta året. Jag tror att en sån grej skulle kunna ge oss användare lite mer förståelse för, varför Visma väljer vissa förbättringar framför andra.

 

Mvh Lena